GLAMUROZNO OTVORENJE

Elegancija na svakom koraku: Lana Banely uredila polikliniku koja već ima listu čekanja od dva mjeseca

Mostarac Premium smile je klinika koja će se baviti isključivo smile makeoverom, a doktor Berislav Mostarac jedan je od pionira smile makeovera u Hrvatskoj.

Prošli je petak Smaragdna dvorana hotela Esplanade ugostila brojne poznate Zagrepčane koji su uveličali glamurozno otvorenje ekskluzivne boutique klinike Mostarac Premium smile, posebne ne samo po izgledu, nego i po visokospecijaliziranoj usluzi premium smile makeovera.

image

Dr.Berislav Mostarac s poslovnim partnerima i prijateljima

PRESS

Kao što i samo ime sugerira, Mostarac Premium smile je klinika koja će se baviti isključivo smile makeoverom. Ovaj luksuzni brend kruna je rada dr. Berislava Mostarca koji sa suprugom mag.oec.univ.spec.oec. Ivanom Mostarac već više od petnaest godina vodi uglednu i uspješnu dentalnu kliniku Dental centar Mostarac. Zato ne čudi da tek otvorena klinika Premium smile već ima listu čekanja od dva mjeseca, i to unatoč cijeni smile makeovera od preko 70.000 kuna.

image

Glamurozna atmosfera Smaragdne dvorane

PRESS

Sama klinika je dizajnerski pomno osmišljena cjelina. Autorski rad naše poznate dizajnerice Lane Banely pravo je remek djelo prigušenog luksuza bijele boje s ponekim zlatnim detaljem. Elegancija je prisutna na svakom koraku, a unikatnost je postignuta kombinacijom prvorazrednog namještaja i materijala za unutarnje uređenje.

image

Poznata slastičarka Ivana Čuljak iz Neka jedu kolače zaslužna je za kreaciju torti Premium smile

PRESS

Doktor Berislav Mostarac jedan je od pionira smile makeovera u Hrvatskoj. Obišao je cijeli svijet skupljajući znanje i radeći s najboljim dentalnim stručnjacima na svijetu. Inicijalna ideja za novu ordinaciju bila je napraviti veliku kliniku. No, dr. Mostarac se ipak odlučio osnovati ekskluzivnu boutique kliniku specijaliziranu isključivo za smile makeovere. Kako sam izjavljuje, shvatio je da samo uz potpuni fokus na jednog pacijenta može stvarati unikatne osmijehe s vlastitim potpisom i to uz moto: "Jedan pacijent, jedan osmijeh, jedan doktor."

image

Dr. Berislav Mostarac sa suprugom Ivanom

PRESS

O inspiraciji za jedinstven koncept klinike Mostarac Premium smile, doznat ćemo iz riječi same autorice, Lane Banely: "Iznimno mi je bitno da je svaki moj dizajn unikatan i u skladu s posebnostima prostora za koji je namijenjen. U startu smo odlučili da ćemo kreirati kliniku koja svojim uređenjem može parirati bilo kojoj poznatoj svjetskoj klinici, primjerice u Dubaiju gdje također puno radim. Strast prema lijepom moj je životni put. Odmah sam ‘kliknula‘ s dr. Berislavom Mostarcem u kojem sam također prepoznala velikog estetu kojem je svaki detalj bitan."

image

Dr. Berislav Mostarac s svojim timom Dental centra Mostarac

PRESS

Nit vodilja vizualnog identiteta klinike Mostarac Premium smile bio je upravo smile makeover. Kako su principi planiranja i realiziranja savršenog novog osmijeha inkorporirani u dizajn klinike Premium smile, upitali smo vlasnika i smile designera, dr. Berislava Mostarca.

image

Klinika Premium smile

PRESS

"Ovo su neki od najvažnijih principa dizajna očaravajućeg novog osmijeha: Za savršen osmijeh potrebni su skladni omjeri i proporcije zuba, besprijekorna linija osmijeha, harmonija zubnih lukova, usnica i ostatka lica, prozračnost i svježina. Kao što svaki dobar dizajner unutarnjeg uređenja radi u posebnom programu u kojem vizualizira svoje ideje, tako i ja koristim poseban program za smile design u kojem izrađujem simulaciju novog osmijeha. Nije ni čudo da smo se Lana i ja razumjeli isprve!"

image

Dr. Berislav Mostarac i Ivana Petković Čevra

PRESS

Pacijenti klinike Mostarac Premium smile svoju preobrazbu osmijeha moći će uživati u potpunoj diskreciji. Naime, organizacija termina je takva da će u klinici biti samo jedan pacijent na tretmanu, dok se između pacijenata ostavlja diskrecijska stanka!

Zaštitno lice videa o predstavljanju klinike Ivana Petković Čevra, bivša missica koja je danas uspješna poslovna žena, poželjela je puno novih smile makeovera klinici Premium smile.

image

Dr.Berislav Mostarac u klinici Premium smile

PRESS
image

Logotip klinike Premium smile

PRESS

Od ostalih uglednih gostiju, spektakularnom otvorenju klinike Premium smile nazočili su najpoznatija regionalna influencerica Mirta Miler poznatija kao @mimiermakeup, Petra Dimić poznatija kao @saamopetraa te Tihana Buklijaš Bakić, poznata voiceover umjetnica i autorica tekstova.

image

Čekaonica klinike Premium smile

PRESS
image

Dr. Berislav Mostarac i Ivana Petković Čevra

PRESS

Da bi službeni dio programa protekao besprijekorno, pobrinula se Antonija Blaće, jedno od omiljenih lica malog ekrana te doktorova pacijentica.

image

Dr.Berislav Mostarac i Ivana Petković Čevra

PRESS
image

Dr.Berislav Mostarac i Antonija Blaće

PRESS

Doktor vodi i vrlo aktivan instagram profil u kojem popularizira ljepotu osmjeha, ali i uklanja uvriježen strah koji postoji prema doktorima dentalne medicine. Doktora Mostarca zapratite na https://www.instagram.com/dr_mostarac/

Premium smile klinika specijalizirana je isključivo za smile makeover. Pečat joj daju estetika i diskrecija te jedan polivalentan specijalist koji planira i realizira smile makeover, a koji je 100% vremena posvećen samom pacijentu. Što još više poželjeti u realizaciji svog osmijeha? Saznajte OVDJE.

image

Dr.Berislav Mostarac sa suprugom Ivanom te @saamopetraa i @mimiermakeup

PRESS
image

Dr. Berislav Mostarac sa suprugom Ivanom i Tihana Buklijaš Bakić s prijateljicom

PRESS

Linker
08. travanj 2024 09:17