udobna oaza

Arhitekticu je renovacija 49 kvadrata stana koštala 20 tisuća eura, ovo je rezultat

Kad je riječ o njenom stilu, Julie ga je opisala: ‘Prilično je teško to sam definirati, ali rekla bih: šareno, jednostavno, ali promišljeno‘. Upravo tako izgleda njen stan.

Kako to izgleda kad arhitektica uređuje svoj stan? Sudeći po rezultatu francuske influencerice i arhitektice Julie Sergent Ferreri, prilično lijepo i udobno, iako ona sama tvrdi da nije imala nikakvu viziju kad je trebala urediti vlastiti životni prostor.

Julie potječe s Korzike, a na Instagramu je objavljivala svoje odjevne kombinacije. Nakon što im je pripojila interijer svog stana, broj pratitelja porastao joj je na 550 tisuća, koliko je danas prati.

Kad je riječ o interijeru, ova 28-godišnjakinja najčešće prikazuje dnevnu sobu, blagovaonicu i kuhinju sa šankom, koju krase tri visilice u obliku kugli. Stan ima 49 kvadrata, a Julie se za kupnju odlučila kad je bacila pogled kroz prozore. Naime, njena je zgrada smještena na jednoj od uzvisina na Route des Sanguinaires u Ajacciu pa je pogled na more iz nje prilično impresivan.

Pažnju privlači zelena boja kojom je uokvirena kuhinja, a koja u prostor donosi dašak svježine. Boju je na zidove nanijela ona sama, mama joj je pomogla s postavljanjem pločica, a za tapeciranje namještaja obratila se prijatelju.

Renovacija je trajala nekoliko mjeseci, a koštala ju je oko 20 tisuću eura.

Glavna zvijezda dnevne sobe je naslonjač brenda Gubi, koji je posljednjih godina jedan od it komada kad je riječ o uređenju doma. Cijena mu je 3000 eura, a često ćete ga viđati u interijerima influencera.

Kutak koji se ne vidi često na njenim fotografijama je onaj u kojem se nalazi sofa.

Zgodna kulisa za njene odjevne kombinacije je i blagovaonica koju krase mramorni stol i pleteni komadi, poput stolaca i lustera. I ovdje nalazimo dašak zelene boje, kroz baršunaste zavjese za koje se Julie odlučila.

Kad je riječ o njenom stilu, sama je rekla: "Prilično je teško to sam definirati, ali rekla bih: šareno, jednostavno, ali promišljeno".

Upravo tako izgleda njen stan.


Linker
25. travanj 2024 14:43