party godine

Zvijezde na oskarovskom after-partyju: Donosimo pregled najboljih lookova!

Američki magazin i ove je godine priredio zabavu povodom dodjele Oscara na kojoj poznati imaju nešto više slobode kod odabira outfita, nego kod same dodjele.

Nakon 94. dodjele najprestižnije filmske nagrade Oscar, zvijezde su krenule na poznati Vanity Fair after-party. Party koji organizira poznati američki magazin okupio je pobjednike, nominirane, ali i brojne druge slavne zvijezde koje su prošetale "plavim tepihom" u posve drukčijim izdanjima od onih u kojima smo ih vidjeli na crvenom tepihu prije službene ceremonije dodjela nagrada Akademije.

Iako su Oscari po mišljenju mnogih, pa i naših stilista Ivane Pavić i Ivana Friščića, modno podbacili, na after-partyju godine mnoge su zvijezde došle u zaista odličnim stajlinzima.

POGLEDAJTE GLORIA RED CARPET REPORT

I dok dress kod za odijevanje na Oscarima ima neka striktna pravila, za after-party si zvijezde mogu dati malo više oduška u obliku kožnatih komada, šljokica i gole kože.

image

Anya Taylor-Joy

DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Najveći pregled ovogodišnjih Oscara: Sva iznenađenja, nagrade i modne kreacije

Jedna od najupečatljivijih dama bila je Anya Taylor-Joy u prozirnoj crnoj haljini s gornjim dijelom u obliku korzeta. Kreaciju s potpisom Diora kombinirala je uz crnu mrežicu preko lica, koja podsjeća na dive starog Hollywooda, i Tiffany & Co. nakitom.

image

Kate Hudson

OConnor-Arroyo/AFF-USA.com/MEGA/The Mega Agency/Profimedia

Njezina kolegica Kate Hudson također je za party odabrala crnu haljinu s korzetnim dekolteom i nešto raskošnijim donjim dijelom. Predivnu zelenu haljinu od sjajnog materijala nosila je oskarovka Jessica Chastain koja se u nju presvukla iz glamurozne ljubičaste Gucci haljine.

image

Jessica Chastain

DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Modni promašaji za pamćenje! Nisu se proslavile ni reperica, a ni voditeljica i tenisačica

Više odličnih stajlinga pogledajte u našoj galeriji.

Linker
12. travanj 2024 08:11