Nova Gloria IN

Zlatna groznica trese modni svijet: U trendu je boja plemenitog metala

Spajanje zlatnih i crnih komada je hit jeseni

Zlatna boja oduvijek simbolizira moć, uspjeh, bogatstvo i obilje. Nije ni čudo da je mnogi rado inkorporiraju u svoje domove i ormare, valjda u nadi da će privući nešto od navedenog.

image

Gošća na modnom tjednu u Parizu nosi sunčane naočale Chanel i naušnice Schiaparelli

EDWARD BERTHELOT GETTY IMAGES

U modnom svijetu trenutačno je hit spajanje zlatnih i crnih komada - zato vam na stranicama nove Glorije In predlažemo najljepše kombinacije na tom tragu (za inspiraciju pogledajte kolekcije modnih kuća Fendi, Altuzarra i Erdem, kao i neke stare kolekcije kuće Schiaparelli), ali i atraktivne zlatne detalje za uređenje doma koji će u vaš unijeti notu elegancije i luksuza.

image

Boca Do Lobo

DF DF

Omiljeni modni komad za prijelazno razdoblje mnogim je ženama - elegantna jakna. Potražili smo i pronašli najljepše primjerke iz aktualne ponude, a donosimo i ideje s čim ih kombinirati.

image

Model Vera van Erp

CHRISTIAN VIERIG GETTY IMAGES

Jesen samo što nije stigla, i to ne samo u prirodu i naše ormare već i u kuhinje. Zamolili smo zagrebačku gastro blogericu Slavicu Šagolj da s nama podijeli svoje najdraže recepte za zimnicu i oduševili se prijedlozima. Štoviše, pomalo se veselimo prvom sljedećem kišnom danu da ga iskoristimo za pripremanje tih slasnih gastro aduta.

image
PRUDUKCIJA GLORIA
Linker
19. travanj 2024 15:43