Ivana Hrvat
Brend Syster P

Zavodljiv nakit švedskog brenda za ljubitelje vječne elegancije

Sve što dolazi iz daleke Švedske predmet je inspiracije već godinama. Počevši od svakodnevne estetike i stila odijevanja pa sve do minimalističke sofisticiranosti u uređenju interijera. Privlačnim samopouzdanjem Šveđanke ostavljaju snažan osjećaj identiteta i dočaravaju ljepotu jednostavnosti koju žive i odašilju.

Nakit brenda Syster P odraz je upravo tih 'švedskih' karakteristika; jednostavno i decentno. Nakit ovog proizvođača originalan je švedski proizvod i rezultat prepoznatljivog švedskog dizajna. Njegova besprijekorna izvedba i vječna elegancija bit će razlog zbog kojeg ćete ga voljeti nositi svaki dan. Ovo je nakit koji pristaje uz sve i u različitim prilikama. Njegova elegancija je bezvremenska, a najljepše izgleda u nizu od nekoliko različitih komada. Ako volite minimalizam na prstima, kao i narukvice, ogrlice i naušnice u tom stilu – brend Syster P je izbor za vas.

Ivana Hrvat

Ekskluzivno je dostupan putem hrvatskog webshopa oho studio koji je novu kolekciju švedskog nakita predstavio kroz zavodljiv editorijal pod nazivom "Black Silk". Nakit Syster P u kombinaciji s crnom slip svilenom haljinom, zanimljiva su zlatno-crna kombinacija koja odiše elegancijom i kao stvorena je za sve partyje u prosincu.

Ivana Hrvat

Oho studio je novi webshop iza kojeg stoji Ivana Hrvat iz dobro poznate zagrebačke concept trgovine bon ton. Osim brenda Syster P ovdje ćete uskoro moći pronaći i kolekcije drugih svjetski poznatih brendova, a o tome više pratite putem službene Facebook stranice.

Ivana Hrvat

Ivana Hrvat

Ivana Hrvat

Linker
15. travanj 2024 02:08