Jelena Veljača
 Denis Ruvić
elegantna izdanja crvenog tepiha

'Zara za SFF i mobitel umjesto torbice': Ne zvuči kao look za crveni tepih, no Jelena Veljača zna kako ga nositi

U Sarajevu je u petak započeo 25. po redu Sarajevo Film Festival, događaj čiji crveni tepih svake godine okupi poznata lica s domaće i regionalne scene u zanimljivim i svečanim modnim izdanjima.

Na prvoj večeri SFF-a na crvenom tepihu pozirala je i hrvatska scenaristica i producentica Jelena Veljača (38). Za otvaranje festivala Jelena je svoju svečanu haljinu pronašla na policama Hrvaticama omiljenog high street brenda Zare.

"Ne samo da sam za SFF obukla Zaru, već i umjesto torbice nosim mobitel", napisala je glumica na svom Instagram Storyju, a s obzirom na boju maskice za mobitel, teško je i uočiti da se ne radi o modnom dodatku. Ružičasta boja voli plavuše i svjetlu put pa je dobro pristajala producentici, dok su suptilni V-izrez i blagi šišmiš rukavi s ukrasnim reverima zaslužni za elegantni dojam.

Sarajevo, BiH, 160819.
Narodno pozoriste. 
Otvaranje 25. Sarajevo Film Festivala.
Na fotografiji: Jelena Veljaca na crvenom tepihu.
Foto: Denis Ruvic / CROPIX
Denis Ruvić
Jelena Veljača

Kosu je raspustila i satiranu haljinu čija cijena iznosi oko 550 kuna nosila uz zlatne sandale, a prirodni i nenametljivi make-up sjajno se uklopio u ovu nježnu modnu priču. Modni izbor Jelene još nas je jednom uvjerio da se u ponudi pristupačnih brendova kriju odlične svečane kreacije koje će poslužiti za sve prilike u kojima želimo biti zapaženi. Ovaj model još je uvijek dostupan u Zarinoj ponudi pa ako se spremate na vjenčanje ili sličnu prigodu, može biti odličan izbor koji vas neće 'opaliti po džepu'.

Zara satirana haljina dolazi po cijeni od 549,90 kn (Zara)

Crevnim ćilimom prošetale su i glumica Judita Franković, Daria Lorenci Flatz, Jadranka Đokić, Lana Barić, Iva Mihalić i Lejla Filipović koje su glamuroznim toaletama plijenile pažnju. Judita Franković isticala se u kraljevsko plavoj haljini naglašenih ramena i otvorenih leđa, nastaloj u radionici domaćeg dizajnerskog dvojca Envy Room.

Aida Redžepagić/SFF press
Judita Franković

Aida Redžepagić/SFF press
Lejla Filipović

Bivša misica Lejla Filipović odlučila se za romantično i raskošno izdanje cvjetnog uzorka, dugu haljinu na jedno rame koju potpisuje Kaftan Studio.

Aida Redžepagić/SFF press
Jadranka Đokić

sarajevo 16.08.2019
otvorenje sff 2019
na slici lana baric, judita frankovic, darija lorenci
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Lana Barić, Judita Franković, Darija Lorenci

Aida Redžepagić/SFF press
Ivana Roščić

Aida Redžepagić/SFF press
Iva Mihalić

sarajevo 16.08.2019
otvorenje sff 2019
na slici natalija prica
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Natalija Prica

Linker
16. travanj 2024 12:08