baš je cool

Zaokret nakon posjeta Hrvatskoj: Kraljica Letizia oduševila upečatljivim izdanjem

Ako vam kaputi-haljine koje obožava britanska princeza od Walesa i nisu baš nešto, inspirirajte se stilom španjolske kraljice koja nas uvijek iznenadi cool outfitima.

Iako voli boje, španjolska kraljica Letizia u nedavnom posjetu Hrvatskoj nosila je samo tamne komade, no čim se vratila u domovinu, nastavila je sa svojim trendom odvažnih boja. U crvenom izdanju posjetila je bolnicu Parc Sanitari Sant Joan de Deu u Barceloni i prisustvovala događanju o mentalnom zdravlju.

Stajling je bio u jednom tonu, što ne čudi jer Letizia obožava snažne monokromatske outfite, baš kao i kožnate komade u kojima smo je imali prilike često vidjeti. U fokusu ovog odvažnog stajlinga bile su kožnate hlače upečatljive crvene boje koje odlično stoje na elegantne cipele, ali i, primjerice, gležnjače.

image

Crveno joj dobro stoji!

R. DEL CAMPO/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Kožnati komadi sjajan su par pletenoj odjeći, što Letizia itekako zna pa je hlače uparila s jednostavnim puloverom s okruglim izrezom i metalnim detaljima na rukavima. Kraljica nikada ne griješi u odabiru cipela, a najviše voli nositi modele s visokim i tankim potpeticama koje dodatno ističu njezinu vitku figuru.

Hlače, pulover i crni remen, kojim je malo razbila monokromatski outfit, nose potpis brenda Boss by Hugo Boss, dok su predivne tamnocrvene cipele iz kolekcije španjolskog brenda Lodi. Look je Letizia zaokružila parom visećih naušnica španjolskog brenda TicSilver.

Kožnati komadi dobrodošli su kroz cijelu godinu, što je dokazala i Letizia nebrojeno puta. Sjetite se samo njezine odlične kožnate haljine s leptir rukavima i remenom koju je nosila 2019. ili pak kožne jakne u kombinaciji sa širokim hlačama iz 2018.

image

Kraljica Letizia 2018.

PPE/FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA
image

Kraljica Letizia 2019.

ALMAGRO/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
15. travanj 2024 04:54