Getty Images
Svi je žele

Za samo 570 kuna: Haljina koja je nestala s polica zbog Meghan Markle ponovno je u prodaji

Što god Meghan Markle odjenula, to postane najpoželjniji odjevni komad. Tako je bilo i s haljinom Marks&Spencer koja se, nakon što se u rekordnom vremenu rasprodala, sada vraća na police.

Vojvotkinja od Sussexa često bira luksuzne modne brendove što Britanci često osuđuju, ali nekada zna iznenaditi i skromnijim odabirom odjeće za izlaske u javnost. Haljina od 570 kuna koju je nosila na Festivalu Remembrance u Royal Albert Hallu u studenom prošle godine rasprodala se brzinom munje. Jednostavna crna kreacija bila je njezin odabir za svečani koncert kojim je obilježeno 100 godina od završetka Prvog svjetskog rata.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 10:  Prince Harry, Duke of Sussex, Meghan, Duchess of Sussex with Prime Minister Theresa May and husband Philip May attend the Royal British Legion Festival of Remembrance at the Royal Albert Hall on November 10, 2018 in London, England. The Queen and members of the Royal Family are attending the annual Festival of Remembrance to commemorate all those who have lost their lives in conflicts and will mark 100 years since the end of the First World War.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

Riječ je o crnoj dekoltiranoj haljini koja prati liniju tijela, ali je vrlo elegantna jer joj čednost dodaje midi dužina.

promo Marks&Spencer

Na iznenađenje svih, haljina je u trgovini Marks & Spenceru vrlo povoljna - za nju treba izdvojiti 570 kuna, pa ne čudi da je haljina odmah bila rasprodana, ali niti da su je odlučili vratiti na police. Hit proizvod, koji je to postao zahvaljujući Meghan Markle, ponovno je u ponudi, a dostupna je i u bež boji.

Linker
20. travanj 2024 00:25