Instagram
tip top

Za nju je vrijeme stalo: Hit badić Lejle Filipović idealan je za prikrivanje nedostataka

Jedna od naših najpoznatijih misica također se zaputila u južne krajeve, točnije na Mljet gdje uživa u ljetnim radostima. Na Instagramu je oduševila pratitelje fotografijom u kupaćem kostimu na kojoj izgleda kao da je u dvadesetim godinama života.

Dubrovčanka Lejla Filipović napunila je 43. godine, no zub vremena kao da je zaobišao bivšu Miss Hrvatske pa se s godinama gotovo da i nije promijenila. Duge noge i vitku figuru pokazala je na svom Instagram profilu i u kratkom roku skupila lajkove i pohvalne komentare, a uz dobro tijelo, Lejla je pokazala i kupaći kostim koji bismo rado posudile od nje.

Majka dva dječaka i supruga glumca Tarika Filipovića prati aktualne trendove pa je uskočila u retro model, ovogodišnji favorit na plažama. Lejla je nosila model visokog struka koji odlično stoji svakom obliku tijela i prekriva kritična mjesta u području trbuhu, u crnoj boji, dok je gornji dio kupaćeg neutralne boje kože, s aplikacijom cvijeća. Sunčane naočale i slamnati šešir - bivša manekenka opremila se sa svim must have ljetnim komadima bez kojih ljeto ne prolazi.

Pravo je vrijeme za novi kupaći kostim: Modeli visokog struka koji laskaju figuri su hit sezone

Kako je ispričala u jednom intervjuu za Gloriju, Lejla nikada nije bila na dijeti, no trudi se hraniti zdravo. Sa suprugom redovito vježba u teretani, no dobru liniju i mladoliki izgled zahvaljuje i dobrim genima s majčine strane.

Godinama se ne opterećuje - "Moram priznati da nisam ljubiteljica fizičke aktivnosti te da sam se godinama izvlačila na dobru genetiku. No s godinama se metabolizam usporio pa se sada trudim redovito vježbati. Kritičan mi je trbuh, a trbušnjaci su mi najmanje dragi. Najviše pak volim istezanje", rekla je misica tada.

Linker
25. travanj 2024 02:38