POZNATE ZALJUBLJENICE U MODU

Za njima se gledalo po gradu – sve nose isti trend!

Od cvjetnog uzorka ne možemo pobjeći, ali, čak ni ne želimo. Sladak, elegantan, ženstven – postoji mnogo epiteta kojima ga možemo opisati, ovisno o tome na koji je način uklopljen u modne komade. Bitnu razliku čini i način na koji ga nosimo, a kako to rade domaće dame, pogledajte u nastavku.

Od cvjetnog uzorka ne možemo pobjeći, ali, čak ni ne želimo. Sladak, elegantan, ženstven – postoji mnogo epiteta kojima ga možemo opisati, ovisno o tome na koji je način uklopljen u modne komade. Bitnu razliku čini i način na koji ga nosimo, a kako to rade domaće dame, pogledajte u nastavku.

Od dizajnerice čije kolekcije iz godinu u godinu naprosto oduševljavaju za očekivati je da modu ima u malom prstu i kad je o osobnom stilu riječ. I doista, Morana Saračević koja sa svojom sestrom Martinom Čičko Karapetrić već godinama osvaja modna tržišta, puno polaže i na osobni odjevni stil.

Kratke traper hlačice s izvezenim cvijećem kombinirala je uz boho plavu košulju, također obogaćenu crvenim cvjetnim vezom. Cvijeće nije izostalo ni na maloj bijelo torbici koju je dizajnerica prebacila preko ramena.

Spica / Zagreb 10.07.2017. / foto: Maja jurovic / Morana Karapetric
Modna dizajnerica Morana Saračević

Modni dizajneri očito vole cvijeće, i na sebi i na svojim modelima. Tako je i Ognjenka Antunac Ogi prije nekoliko dana špicom prošetala u ženstvenom rokerskom izdanju, noseći lepršavu cvjetnu haljinicu u tamnim tonovima, crne gležnjače i odgovarajuću crnu torbicu.

Spica / Zagreb 12.07.2017. / foto: Maja Jurovic / Ognjenka Antunac Ogi
Dizajnerica Ognjenka Antunac Ogi

Za zagasitiji ton odlučila se i bivša voditeljica Ana Stunić, odjenuvši haljinicu tamne podloge posutu crvenim i narančastim ružicama. Lijepa Ana povukla se od televizijskih kamera i trenutno radi u jednoj marketinškoj agenciji, a kad god joj to vrijeme dopušta, putuje sa svojim dečkom Filipom Despotom.

Spica / Zagreb 04.07.2017. / foto: Maja Jurovic / Ana Stunic i decko Filip Despot

Cvjetnu haljinu ovih je dana špicom prošetala i mlada mama Pamela Ramljak. Odjenula je svjetliju varijantu žarkih tonova koju je kombinirala s cipelama na platformu. Mlada mama sunčano poslijepodne u gradu odlučila je provesti u šetnji s prijateljicama, a vedra haljina dodatno je naglašavala majčinsku sreću kojom zrači.

Spica / Zagreb 06.07.2017. / foto: Davor Matota / Pamela Ramljak
Pjevačica Pamela Ramljak

Naš je fotograf ovih dana, začudo, na zagrebačkim ulicama zatekao i Sonju Kovač. Nekadašnja glumica, trenutno blogerica, zbog opisa posla, ali i spajanja ugodnog s korisnim, vrlo rijetko je dugo na istom mjestu. Putovanja su joj posao i strast, a veliku je pažnju oduvijek polagala i izgledu. Tako da ni Sonja nije odoljela cvjetnom uzorku - elegantni kratki kombinezon otkrivao je njezinu preplanulu put.

Spica / Zagreb 08.07.2017. / foto: Davor Matota / Sonja Kovac
Blogerica Sonja Kovač

Linker
26. travanj 2024 08:31