Anica Kovač
 Davor Matota
za njom se svi okreću

Za Anicu Kovač na špici nema zime: Nosi popularni šal i čizme koje odaju njezinu buntovnu stranu

Bivša Miss Hrvatske, Anica Kovač s obitelji živi u Münchenu, ali rado se vraća u Zagreb gdje ne propušta prošetati najpopularnijim dijelom grada, Cvjetnim trgom.

Titulu Miss Hrvatske Anica Kovač (43) ponijela je 1995. godine, a tada se okitila i titulom prve pratilje Miss svijeta. Anica je ostala zapamćena kao jedna od naših najljepših misica, a iako ne živi u Hrvatskoj, kada uhvati priliku uvijek svrati do Zagreba.

Sa suprugom Robertom Kovačem, nogometnim trenerom, Anica ima kćeri Leticiju i Viktoriju te sina Marka. Par za dan Božića koji nam se bliži veže lijepe uspomene, 2000. godine zaručili su se baš na ovaj blagdan. Tri godine kasnije postali su roditelji najstarije kćeri Letizije i dokaz su da stereotip o neuspješnim ljubavnim vezama nogometaša i manekenke pada u vodu.

Na zagrebačkoj špici Anica je prošetala sama, u svom prepoznatljivom outfitu u hladnim danima - manekenka se voli odjenuti u monokromatske tonove kao što su crna i siva, pa se i ovoga puta za hladni dan poslužila uskim crnim trapericama koje u prvi plan stavljaju vitke noge, kožnom jaknom i toplim oversized sivim šalom kariranog uzorka, velikim poput dekice i jako popularnim posljednjih zimskih sezona jer garantirano grije za vrijeme hladnoće. Dozu bajkerskog looka dale su joj visoke čizme na vezanje koje su se slagale s estetikom kožne jakne. Kao ljubiteljica luksuznih torbica, Anica je Zagrebom prošetala uz jednu od Chanelovih koje ima u svojoj kolekciji. Uz crnu kombinaciju nosila je prošivenu torbicu francuskog brenda sa zlatnim detaljima.

Spica / Zagreb 30.11.2019. / foto: Davor Matota / Anica Kovac
Davor Matota
Anica Kovač

Linker
25. travanj 2024 12:34