La Jupe

Vrijeme je za party! Ovih blagdana istaknite svoju ženstvenost i zasjajte u čarobnim haljinama

Sanja Dujmović svojim nas je La jupe kreacijama još prije nekoliko godina uvela u bajkoviti svijet ženstvenih linija koje naglašavaju individualnu ljepotu, eleganciju i posebnost svake žene.

Ove godine u ulozi ambasadorice ženstvenosti i graciozne ljepote našla se Dona Lugonja Petković, jedna od najpoznatijih domaćih modnih influencerica, koja je savršeno nosila novu La jupe kolekciju haljina i s lakoćom prenijela svu čaroliju i profinjenost blagdana.

Hotel Esplanade poslužio je kao prelijepa blagdanska kulisa pred nepogrešivim objektivom Karmen Poznić koju dobro poznaju svi zaljubljenici u modu i koja uvijek opravda povjerenje. Za frizuru se pobrinuo tim Salona Sophie, a Doninu ljepotu šminkom je istaknuo naš poznati vizašist Marko Tolić.

image

La jupe nova kolekcija

KARMEN POZNIC BOZIC

Modni brend La jupe prisutan je od 2015. godine i do sada je stekao veliki broj vjernih klijentica koje njihove haljine biraju za različite prilike, bilo da se radi o najsvečanijim životnim događajima, važnim poslovnim situacijama ili svakodnevnom osobnom stilu. Bez obzira na prigodu, La jupe je dokazao da su njihove haljine prikladne za različite događaje, a da pri tom ne kompromitiraju vlastiti stil i klasičnu eleganciju.

image
KARMEN POZNIC BOZIC

Nova kolekcija haljina inspirirana je podjednako ženskom snagom i nježnošću, samouvjerenosti žene i njezinom samozatajnosti, te klasičnom ljepotom i suvremenošću. Dona je pokazala kako nositi La jupe haljine, no ne sumnjamo da će mnoge vjerne pratiteljice hrvatske modne scene ove blagdane na svoj način zasjati u jednoj od predivnih haljina iz nove kolekcije.

image
KARMEN POZNIC BOZIC

Predstavljena kolekcija posebna je po odvažnim linijama koje nikada ne otkrivaju previše već decentno ističu ženske obline prateći liniju tijela, ali uvijek s naglašenom dozom romantike. Posebnost ove kolekcije su ženstvene haljine koje stvaraju efekt glamura i svečanosti.

image
KARMEN POZNIC BOZIC

U prikazanim kreacijama, La jupe jako dobro balansira različite materijale i boje s čipkom, perlicama i šljokicama, nabranim rukavima i dužinama haljina, te demonstrira mnoge novitete njihovog izričaja za koje smo sigurni da će se vrlo brzo naći u mnogim ormarima poznatih Hrvatica i svih zaljubljenica u modu.

image
KARMEN POZNIC BOZIC

Svaka se haljina savršeno uklapa u blagdansku bajkovitu atmosferu, ali i u druge svečane dnevne i večernje prilike u kojima ćete poželjeti zasjati i osjećati se dobro u svojoj koži.

Kvalitetni i fini materijali, vrhunska izrada i potpuna pažnja posvećena svakom detalju zaštitni su znak branda La jupe u kojem se posebno ponose osobnim pristupom klijenticama. Haljine se ručno šivaju, a proces izrade svake haljine je personaliziran. Svoju haljinu možete potražiti na web stranici La jupe ili na Instagram profilu brenda.

image
KARMEN POZNIC BOZIC
Linker
12. travanj 2024 03:36