Profimedia, Mega Agency
Zna što se nosi

Vladarica stila: Kraljica Rania uskočila u hlače i isfurala torbu za poželjeti

Jordanska kraljica Rania poznavateljica je mode, a ovih je dana u svoju garderobu uvrstila culottesice i hlače, kojima je zamijenila midi suknje i haljine A-kroja koje najčešće nosi te trendovske modne dodatke.

Elegantna kraljica Rania (47) svjetska je modna ikona, a u njezine klasične modne kombinacije, u posljednje vrijeme uvukli su se i odvažni komadi. Pa je tako, početkom studenog ulicama New Yorka prošetala u culottesicama, a hlače je odabrala i za posjet Los Angelesu. U zračnoj luci LAX pojavila se ležerno odjevena, kako i priliči putovanju zrakoplovom, a osim odličnih gležnjači sa zanimljivom blok potpeticom, isfurala je i trobojnu torbu.

Queen Rania of Jordan is seen in Los Angeles, California.

NON-EXCLUSIVE   December 13, 2017.
13 Dec 2017
Pictured: Rania Al-Abdullah., Image: 357772067, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Queen Rania of Jordan arrives to the United States Of America after President Donald Trump's decision on Jerusalem.
13 Dec 2017
Pictured: Queen Rania of Jordan, Rania Al Abdullah., Image: 357763421, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Fendi
Kraljica Rania nosi model Lei Selleria

Model Lei Selleria nosi potpis talijanske modne kuće Fendi, čije su glavne kreativne snage dizajneri Karl Lagerfeld i Silvia Venturini Fendi. Izrađena je ručno, od kože u bež, bordo i nebesko plavoj boji, a u ponudi brenda nalaze se i modeli u jednoj nijansi. Jednostavan outfit nije bio ništa manje upečatljiv od glamuroznih u kojima se inače pojavljuje - s potpisom Givenchyja, Haidera Ackermanna te Loewea, a moderne hlače do gležnja odlično su joj pristajale. Šareni modni dodatak retro izgleda transformirao je tamni, uglađeni outfit u trendi modnu kombinaciju.

Queen Rania of Jordan is spotted at LAX in Los Angeles, California, USA. 
<P>
Pictured: Queen Rania of Jordan
<B>Ref: SPL1637693  131217  </B><BR/>
Picture by: Bauergriffin.com<BR/>
</P><P>
Bauergriffin.com

Linker
15. travanj 2024 22:05