Getty Images
ZABLISTALA U ŠVICARSKOJ

Više otkrila nego sakrila: Odvažna Sharon Stone i u 60. nosi prozirne haljine

Da i u šezdesetoj izgleda odlično nije nikakva tajna, a to je ponovno dokazala odjenuvši potpuno prozirnu kreaciju koja je više otkrivala nego skrivala.

Glumica Sharon Stone nedavno je izjavila kako se neizmjerno raduje blagdanima u Švicarskoj jer će ih provesti sa svojim sinovima i to uživajući u skijanju. Ali čim je iskočila iz skijaške opreme, zablistala je na St. Moritz Soul Award Gala večeri – i to u prozirnoj kreaciji.

ST MORITZ, SWITZERLAND - DECEMBER 28: Sharon Stone during the St. Moritz's Soul Award Gala benefiting 'Planet Hope' foundation at Kempinski Grand Hotel des Bains on December 28, 2017 in St. Moritz, Switzerland.
(Photo by Gisela Schober/Getty Images)
Getty Images

Svi pogledi bili su na njoj kada je stigla u Kempinski Grand Hotel des Bains jer je 59-godišnja glumica odjenula crnu haljinu s potpuno prozirnom plisiranom suknjom ispod koje su se vidjele gaćice visokog struka, a ništa više nije skrivao niti gornji dio kreacije. Iako se na trenutke činilo kako je suknja potpuno crna, čim je stala na svjetlo ispod nje su se dobro vidjele čizme do koljena koje je odjenula na lepršavu kreaciju.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, ITALY, SPAIN, SWITZERLAND ** St. Moritz, SWITZERLAND  - Sharon Stone with her children and Tika Sin who has been introduced by her as a good friend are pictured at a Charity Gala in St. Moritz

Pictured: Sharon Stone

BACKGRID UK 28 DECEMBER 2017 

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 358830576, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Sharon Stone svaki put iznova iznenadi odličnim izgledom, a mnogi smatraju da izgleda jednako dobro kao i na vrhuncu karijere i u hit filmu "Sirove strasti". Glumica tvrdi kako iza njezinog mladenačkog izgleda stoji redovita tjelovježba, koja joj nije nimalo mrska, te zdrava prehrana, dok su raznorazne kremice tek u drugom planu.

Linker
20. travanj 2024 10:30