Pull and bear
ZA SVAKI STAJLING

Veliki povratak: Zvijezde već nose ružne božićne džempere, usudite se i vi

Nekada su ih smatrali neuglednima, ali danas se 'ružni božićni džemperi' mogu uklopiti u svaki stajling.

Odjevni predmet koji nas zimi najviše grije i nikada ne prestaje biti u trendu zasigurno je džemper. U ovo blagdansko vrijeme svake godine su sve popularniji 'ružni božićni džemperi' ukrašeni blagdanskim motivima. Bake su ih u početku plele svojim unucima kao poklon za Božić, a izrađivale su ih od teške vune pa su izgledali prilično neugledno.

No, džemperi s motivima sobova, snjegovića, kuglica i raznih blagdanskih natpisa postali su sve simpatičniji pa ih u božićno vrijeme često viđamo na poznatim osobama i u street style kombinacijama.

Kako ih kombinirati: Donosimo nekoliko varijanta u kojima će ovi džemperi izgledati zaista simpatično.

Na traperice

Kako su obično šareni i puni svega i svačega, najbolje ih je kombinirati s trapericama, gležnjačama i nekom zanimljivom torbicom.

Džemper s motivom snjegovića, H&M, 149,92 kune; Trapez traperice, Zara, 229,90 kuna; Gležnjače na petu, Bershka, 199,90 kuna; Kožnata torbica, Miu Miu, 3675 kuna

Na kratku suknju

Kombinacija božićnog džempera i suknje sa šljokicama super je za neki božićni party ili opušteni doček nove godine. Uz to će se odlično uklopiti klasične cipele na visoku petu.

Džemper s motivom soba, H&M, 149,92 kune; Mini suknja sa šljokicama, Asos, 207,50 kuna; Steve Madden sandale, Nordstrom, 636,28 kuna; Četvrtasta torba, Zara, 199,90 kuna

Na široke hlače

Samt je trenutno povratnički hit pa se od tog materijala u trgovinama može naći svašta. Posebno će zanimljivo izgledati kombinacija božićnog džempera s hlačama od samta culotte kroja, kožnih čizama i torbice od lažnog krzna.

Džemper s motivom Djeda Mraza, Pull&Bear, 199,90 kuna; Hlače od samta, Bershka, 199,90 kuna; Stuart Witzman kožne čizme, Nordstrom, 3310,49 kuna; Krznena torbica, Topshop, 207,50 kuna

Linker
23. travanj 2024 15:31