trudnički look

Veliki modni zaokret: Rihanna u šetnji s dečkom u izdanju u kojem ju još nismo vidjeli

Nakon što je tjednima bila u oskudnim krpicama, grudnjacima i prozirnim materijalima, sada je krenula u potpuno drukčijem modnom smjeru.

Svima je već poznato da glazbenica Rihanna fura svoj stil i ne odriče se omiljenih komada čak ni sada kada je trudna, bez obzira na to prekrivaju li trbuh ili ne.

Mađutim, paparazzi su je u srijedu uhvatili u šetnji u Los Angelesom s dečkom, reperom A$AP Rockyjem s kojim očekuje dijete, u nešto drukčijem izdanju. Par, koji je lijepu vijest objavio krajem siječnja, bio je odlično raspoložen te su se glazbenici cijelo vrijeme držali za ruke.

Rihanna je ovoga puta odjenula Simone Rocha ružičastu haljinu s kratkim rukavima u dva dijela - onom od pamučnog materijala i gornjom prozirnom haljinom s detaljima od čipke. Haljina je inače u prodaji po cijeni od oko 7000 kuna.

image

Rihanna i A$AP Rocky

DUTCH, KHROME/SPLASH NEWS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Rihannini najbolji trudnički lookovi: Uopće nije čudno što postavlja trendove

U njoj je djelovala vrlo romantično, a spojila ju je s udobnim tenisicama, nizom zlatnih ogrlica i narukvica i sunčanim naočalama s bijelim okvirom. Njezin partner bio je u svom uobičajenom izdanju - u crnom od glave do pete.

Samo večer prije Rihanna je s partnerom izašla na večeru i pokrenula glasine da se zaručila jer je nosila veliki dijamantni prsten na lijevom prstenjaku. No, na komentare svojih obožavatelja odgovorila je: "Što, taj stari prsten?", čime je suptilno rekla da još neće pred oltar.

Tada je nosila usku kratku haljinu s printom i šareni krzneni kaput u kombinaciji s otvorenim sandalama.

image

Pjevačica s ponosom ističe svoj trudnički trbuščić, no ovoga ga je puta odlučila pokriti

DUTCH, KHROME/SPLASH NEWS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Od parfema do linije donjeg rublja, kako je Rihanna gradila svoje poslovno carstvo

Rihanna je trenutno u trećem tromjesečju, a nedavno je nenamjerno otkrila spol bebe. Naime, paparazzi su je uhvatili u šopingu dječje robice te je u ruci držala minijaturnu narančastu haljinu, čime je dala naslutiti da očekuje djevojčicu koja bi uskoro trebala stići na svijet.

Linker
20. travanj 2024 08:34