Glamurozni vrhunac

Večer modnih poslastica: Zvijezde zablistale na jednom od najelitnijih događaja

U sklopu filmskog festivala u Cannesu održan je event pod nazivom AmFAR Gala na kojem su brojne zvijezde pokazale nevjerojatna izdanja.

U suradnji s filmskim festivalom u Cannesu, vratio se jedan od najvažnijih modnih događaja u godini, bar što se Francuske tiče, a riječ je o AmFAR Gali. Ovogodišnji je event održan sa svrhom prikupljanja sredstava kako bi se unaprijedilo istraživanje glede borbe s AIDS-om.

AmFAR Gala Cannes održao se u hotelu Cap-Eden-Roc, gdje su nastupili Christina Aguilera i Ricky Martin, a zvijezde su zablistale u svečanim izdanjima koja su gotovo jednako glamurozna kao ona na poznatoj Met Gali.

Jedno od najzapaženijih izdanja svakako je ono Nine Dobrev koja je svojim posljednjim svečanim outfitom zadivila obožavatelje diljem svijeta. Nina je za AmFAR Galu odabrala svečanu haljinu u crvenoj boji s prorezom na prsima i rukavicom. Haljinu potpisuje brend Mônot, a dijamantni nakit kojim je upotpunila ovo izdanje potpisuje Messika Paris.

image

Nina Dobrev

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Christina Aguilera nikada ne razočara pa tako nije ni sada. Naime, glazbenica je oduševila u crnoj baršunastoj kreaciji s izvezenim dijamantima i siluetama zmija na rukavima. Svoj je večernji look upotpunila frizurom inspiriranom pin-up stilom.

image

Christina Aguilera

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Naomi Campbell prošetala crvenim tepihom, no svi pričaju samo o tome s kim je stigla u Cannes

Elsa Hosk je zablistala u maloj crnoj haljini s potpisom brenda Valentino i trendi platformama, a sve je upotpunila trakom za kosu, dijamantnim chokerom, rukavicama i dramatičnim eyelinerom.

image

Elsa Hosk

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Nakon što je u crnoj kreaciji oduševila na Met Gali, Vanessa Hudgens još jednom je pokazala kako joj je dobar stil u malom prstu, a nosila je Miu Miu kreaciju šivenu po mjeri koju je upotpunila Chopard dijamantnim naušnicama.

image

Vanessa Hudgens

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Eva Longoria samo je potvrdila trend koji je na AmFAR Gali najavila Nina Dobrev, a riječ je o rezovima na gornjem dijelu haljine. Zgodna je Longoria zadivila u crnoj kreaciji koju je podignula minimalističkim sandalama na petu i dijamantnim naušnicama.

image

Eva Longoria

MATT BARON/SHUTTERSTOCK
Linker
20. travanj 2024 08:17