Instagram
halle je kao vino

Već se rasprodao: Halle Berry u badiću od 200 kn izgleda senzacionalno

Slavna glumica vježbanjem i prehranom održava odličnu figuru koju se ne libi pokazati na društvenim mrežama. Pozirala je uz bazen i uz odlično tijelo pokazala i zanimljivi model kupaćeg kostima. Iako je ljeto pri kraju, jedan ovakav kupaći kostim uvijek je dobro nabaviti i za sljedeću ljetnu sezonu.

Za glumicu Halle Berry (53) ljeto nije gotovo. Nakon promoviranja filma "John Wick 3", Halle se odmara u svom domu uz bazen, što je podijelila s pratiteljima na Instagramu.

"Moraš se odmoriti od užurbanosti, raščisti svoj um, uživaj u vremenu za sebe", napisala je na Instagramu uz ljetnu fotografiju.

Svi su zapazili njezin odlični model kupaćeg kostima, jednodijelnog badića crne boje s mrežastim detaljima i strateški pokrivenim mjestima. Klasični model s modernim pomakom pun je pogodak za plažu, a i bazen, no već je rasprodan s web shopova. Kupaći kostim potpisuje brend Bluebella i osim što je riječ o bezvremenskom modelu, primamljiva je i njegova cijena, doduše ona na sniženju, od 29 dolara, što je manje od 200 kuna. Nakon što je glumica pozirala u elegantnom modelu, brzo se rasprodao s virtualnih polica, no na web shopove bi se mogao ubrzo vratiti. Glumica je upotpunila svoj ljetni stajling sa slamnatim šeširom kojim je zaštitila lice.

Amazon
Sa web shopa na Amazonu kupaći je također rasprodan

53-godišnja glumica s ponosom pokazuje svoju figuru na kojoj naporno radi - za nju su zaslužna pravilna prehrana, meditacija, joga i treniranje s osobnim trenerom, a s pratiteljima na Instagramu često dijeli fitness savjete i iskustva.

Jedan od trikova za postizanje vitke figure je kombiniranje raznovrsnih treninga što je važno za motivaciju, komentirao je jednom prilikom njezin trener s kojim nekoliko puta tjedno vježba box, kickboxing i Muay Thai.

NEW YORK, NY - MAY 09:  Halle Berry attends the
Getty Images

Linker
16. travanj 2024 02:32