Davor Matota / Hanza Media
držali se za ruke po cijelom gradu

Vanja Halilović i Frane Barbieri identično su se odjenuli za šetnju Hvarom

Bivša televizijska voditeljica Vanja Halilović i poduzetnik Frane Barbieri ljubavni je par koji za ljetni odmor godinama bira istu ljetnu destinaciju. Naš ih je fotograf uhvatio na Hvaru, nasmijane i modno usklađene - u crnim majicama, bijelim kratkim hlačama i japankama.

U skladnoj vezi su Vanja Halilović (35) i Frane Barbieri (49) devet godina, a prije tri su se zaručili. Poznati par toliko vremena provodi zajedno da su se počeli isto i odijevati od glave do pete. Vanja je na hvarskoj rivi nosila bijele hlačice, crnu majicu i crne japanke, a njezin outfit je Frane prepisao od glave do pete. Njihova priča kreće kao neki filmski scenarij, sreli su se slučajno, dok su oboje bili na jednom poslovnom ručku, a ljubav se rodila nakon dvije godine prijateljstva. U 2012. godinu ušli su s poljupcima u klubu Magacin u Beogradu.

Hvar 11.08.2019. / foto: Davor Matota / Vanja Halilovic i Frano Barbieri
Davor Matota / Hanza Media

Hvar 11.08.2019. / foto: Davor Matota / Vanja Halilovic i Frano Barbieri
Davor Matota /

Vanju Halilović i Franu Barbierija rijetko možemo vidjeti odvojene, tako da je očigledno da im je njihova romansa daje vjetar u leđa. 'Za sreću je potreban mir, ali ona je individualna za svakoga. Naravno da je i ljubav važna, iako sreća ne mora biti vezana za ljubav. Nikad nisam gledala da sam sretna zbog određene osobe, jer sam dovoljno izgrađena osoba kojoj to nije potrebno. Super je kada te netko nadopuni, ali mogu biti sretna i sama', prokomentirala je jednom prilikom te dodala da joj je šoping na dnu ljestvice sreće.

Hvar 11.08.2019. / foto: Davor Matota / Vanja Halilovic
Davor Matota

Hvar 11.08.2019. / foto: Davor Matota / Vanja Halilovic i Frano Barbieri
Davor Matota

Bivša loto djevojka i diplomirana politologinja Vanja Halilović posvećena je njihovom zajedničkom životu, a naglasila je kako je u Frani pronašla podršku i ravnopravnog partnera.

Vanja se nedavno vratila modnim vodama. Snimila je modnu kampanju za dizajnericu Martinu Ješe koja je pokrenula odjeću pod nazivom Cataleya, a taj joj je izlet sudeći po fotografijama baš dobro prijao. U kampanji joj je sudjelovala i dobra prijateljica Antonija Stupar Jurkin.

Linker
14. travanj 2024 13:27