Promo, Fabula
fora look

Vanda Winter ima chic kombinezon za svaku priliku

Crvenokosu pjevačicu i glumicu sreli smo u jednom zagrebačkom salonu za njegu kose gdje nije privlačila poglede zbog besprijekorne frizure, već zbog stajlinga koji može dobro izgledati u svakoj prilici.

Svestrana Zagrepčanka, 34-godišnja Vanda Winter, unatoč napornom radnom rasporedu i privatnim obvezama, u tjedni raspored redovito ubaci posjet frizeru. Kako nam je prije dva mjeseca priznala na Speed Dateu, kao tinejdžerica je voljela eksperimentirati i s rezom i osobito bojama kose, no sada je našla frizuru koja joj najbolje pristaje, odnosno s kojom se najbolje osjeća te je više gotovo i ne mijenja.

--> Vanda Winter iskreno: Non-stop sam radila, spavala po par sati i izgubila 10 kila

Njezine crvenokose lokne postojano su joj padale niz lice nakon posjeta frizerskom salonu Evelin, gdje je predstavljen veganski brend Authentic Beauty Concept, ali osim frizure, Vanda je pokazala i novi kombinezon na prugice, stvoren za varljive, poluoblačne i poprilično kišovite zagrebačke dane budući da se može nositi sam ili uz jednostavnu bijelu kratku majicu, kao što je to glumica odlično isfurala. U sandalama s platformom dobila je na centimetrima visine, a s torbicom u obliku leptira, od crne kože sa zlatnim detaljima, doista je razbila svaku potencijalnu monotonost i dojam već viđenog stajlinga.

Promo, Fabula

Glumica i pjevačica članica je ansambla zagrebačkog kazališta Komedija u kojem već nekoliko mjeseci igra u predstavi 'Legenda o svetom Muhli', a u sretnom je braku s nogometašem Ivanom Parlovom s kojim ima sinčića Fabijana, dvogodišnjaka.

Linker
18. travanj 2024 12:44