Alicia Vikander
 Getty Images
Alicia Vikander odlično nosi...

Uzorak jeseni: Žene ga izbjegavaju, a ultimativni je hit

Glumicu koja će utjeloviti Laru Croft u novom nastavku filma 'Tomb Raider' navikli smo vidjeti u romantičnim kombinacijama pa je iznenadio njezin odabir minice u životinjskom printu kojeg mnoge žene izbjegavaju.

Jedan od uzoraka koji izaziva podvojena mišljenja, a proglašen je hitom jeseni je leopard. Komade sa životinjskim uzorkom u sitnoj ili većoj verziji na svojim su revijama prikazale talijanske modne kuće Prada, Moschino i Dolce&Gabbana, a divlji uzorak može se pronaći i na komadima francuske modne kuće Louis Vuitton. Njihova ambasadorica, glumica Alicia Vikander (28), prigrlila je ovaj jesenski trend pa se na otvorenju dućana u Parizu pojavila u suknji mini kroja s printom divlje mačke.

PARIS, FRANCE - OCTOBER 02:  Alicia Vikander attends the Opening Of The Louis Vuitton Boutique as part of the Paris Fashion Week Womenswear  Spring/Summer 2018 on October 2, 2017 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images
Alicia Vikander

Dankinja zna da se uzorak mora pažljivo kombinirati te pri tome ne treba izbjegavati druge printeve, pa je nosila majicu na prugice i robusne glažnjače na petu. Njemački model Heidi Klum obožavateljica je životinjskih uzoraka pa ne čudi kako je gotovo sve komade koje je kreirala za svoju kolekciju za trgovački lanac Lidl presvukla u print leoparda. Da su detalji prekriveni šarama leoparda hit sezone znaju pjevačica Beyonce i glumica Kate Hudson koje su svoje jednostavne outfite upotpunile upečatljivim torbama.

Elsa Hosk seen at a Victoria's Secret fitting in New York City.
<P>
Pictured: Elsa Hosk
<B>Ref: SPL1564112  280817  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News
Manekenka Elsa Hosk na castingu za reviju Victoria's Secret

U 60-im, 70-im, pa i 80-im godinama prošlog stoljeća ovaj se uzorak povezivao s rock zvijezdama poput pjevačice grupe Blondie Debbie Harry, a s vremenom je postao klasik koji suvremene trendeseterice poput Kate Moss, Olivije Palermo i Alexe Chung imaju u svojem ormaru. Čak i najmanji šareni detalj učinit će razliku, a uzorak će se sjajno slagati s komadima u crvenoj i crnoj boje. No, osim na remenju, cipelama, torbama i maramama, ove je sezone leopard zavladao i na većim komadima poput jakni i kaputa koji se nose svakodnevno. U nastavku pogledajte 10 primamljivih komada koje morate nabaviti za sive jesenske dane.

hm.com
Gležnjače (39,99 eur)

zara.com
Suknja (179,90 kn)

hm.com
Jakna (99 eur)

zara.com
Marama (139,90 kn)

otherstories.com
Vuneni pulover (115 dolara)

netaporter.com
Sam Edelman (120 eur)

hm.com
Bunda od umjetnog krzna (89,99 eur)

mangooutlet.com
Bluza (149,90 kn)

hm.com
Top na bretele (7,49 eur)

lidl.de
Lidl Esmara by Heidi Klum

Linker
19. travanj 2024 11:04