Modna inspiracija

Upečatljivo izdanje! Hit boju proljeća Ida Prester odvažno nosi od glave do pete

U dobrom raspoloženju i s osmijehom na licu pjevačica se odmaknula od neutralnih boja i uskočila u neočekivanu boju koju mnogi izbjegavaju.

Da je vrijeme ležernih i monotonih modnih kombinacija iza nas, uvjerila nas je Ida Prester. Glazbenica ni inače ne zazire od odvažnih stylinga, a za opušteno druženje u centru Zagreba odabrala je vatrenu crvenu boju - i to od glave do pete.

Dok je crvena kombinacija sama po sebi upečatljiva, Ida je spretno spojila i dva različita uzorka kojima se rado vraćamo svake sezone - suptilne prugice na suknji midi dužine i točkice na bluzi savršeno su izgledale u outfitu koji je upotpunila gležnjačama i lakiranom torbom crvene boje. Sportski i ležerni duh stylingu je dala okrugla sportska torbica oko struka koja je ujedno funkcionirala kao remen. Uz crveni ruž na usnama i mačkaste naočale, pop pjevačica nam je pokazala da se s crvenom ne može pretjerati, ako se nosi sa stavom i samopouzdanjem.

Čitajte i: Predstavljamo vam novo izdanje na recikliranom novinskom papiru - za samo 10 kuna

image
Ida Prester i Maja Beus na predstavljanju GG POP UP PAPER izdanja
IVANA NOBILO/CROPIX

Ovaj urbani look Ida je odabrala za druženje u Garderoba Concept Storeu gdje je predstavljen novi GG POP UP PAPER, lifestyle izdanje magazina fokusirano na temu minimalizma - pronađite ga na kioscima!

image
gg
Linker
18. travanj 2024 07:16