Kupaći kostim Yamamay, suknja Magali concept store, šešir, sandale i naušnice H&M
 Vedran Peteh
sportska plesačica na plaži

Uhvatili smo je na Lošinju: Gabriela Pilić kostime za tango i salsu zamijenila badićima

Nakon pobjede u showu Ples sa zvijezdama sportska plesačica Gabriela Pilić vretenaste mišiće pokazuje na Lošinju, ali ne u izazovnim kostimima za tango i salsu, nego u badićima koji ističu njenu preplanulost.

Jedna od naših najtrofejnijih sportskih plesačica i pobjednica showa Ples sa zvijezdama, Zagrepčanka Gabriela Pilić (30) godišnji odmor već deset godina provodi na Lošinju. Onamo je najprije dolazila nastupati, a privatno se vraća otkad je upoznala svog životnog partnera Marina Komadinu, kojeg za taj otok vežu poslovne obveze. Idealan odmor za nju je kombinacija osame na izoliranim stijenama bez previše ljudi i povremenih odlazaka u beach barove s društvom gdje ima priliku za dobar provod. S nekima od njih na Lošinju je proslavila i okrugli, trideseti rođendan, ali za “pošteno slavlje” ipak će pričekati jesen u Zagrebu, kad se svi vrate s godišnjih odmora.

mali losinj 11.07.2019
Gabriela pilic
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Kupaći kostim Yamamay, suknja Magali concept store, šešir, sandale i naušnice H&M

Razloga za veselje imala je i početkom lipnja kad je sa svojim zvjezdanim plesnim partnerom, glumcem Slavkom Sobinom (34) pobijedila u showu Ples sa zvijezdama. Iako ga je upoznala tek na audiciji prije showa, ističe da su kliknuli od samog početka, kao da se već dugo poznaju.

- Nije tajna da smo oboje temperamentni i tvrdoglavi, bilo je svađica, ali brzo bismo se pomirili. Slavko je kao učenik bio jako predan, zainteresiran i marljiv - slušao je sve što sam govorila i bespogovorno vježbao, nije dovodio u pitanje moj autoritet ili znanje. Pomoglo mi je jako i što je izuzetno kreativan, sa mnom je stvarao plesne priče i nadograđivao moje ideje. Čujemo se stalno i sigurna sam da će naše prijateljstvo opstati - istaknula je zgodna plesačica koja formu ljeti održava treninzima snage koje sama smišlja, u kombinaciji s pilatesom, a svakodnevno i pliva. Trudi se hraniti zdravo, ali više pazi koliko nego što jede.

mali losinj 11.07.2019
Gabriela pilic
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Kupaći kostim H&M, haljina Max&Co., sunčane naočale Le Specs Luxe, Magali concept store, naušnice Women’Secret

- Prehrambene navike su nam se tijekom showa jako pokvarile, i Slavko i ja smo dosta pazili prije i na početku, ali kako je show odmicao, zbog nedostatka vremena i količine stresa postali smo skloniji brzoj hrani. Inače ne radim preveliku filozofiju oko prehrane, trudim se jesti obilniji doručak, za međuobrok voće, a kasno navečer pokušavam ne jesti - govori Gabriela koja svoju liniju na plaži voli pokazati u raznim kupaćim kostimima - šarenim, jednobojnim, dvodijelnim...

mali losinj 11.07.2019
Gabriela pilic
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Kupaći kostim H&M, kimono Pinko

- Jednodijelni kostimi su mi lijepi, ali kod mene uvijek nekako prevagne činjenica da želim dobiti boju posvuda. Obožavam paree i duge lepršave krpice, za večer uske haljine koje istaknu liniju, ali i kombinezone koji su vrlo praktični - kaže Gabriela. Nakon odmora vraća se poslovnim obvezama - nastavit će držati satove u nekoliko plesnih škola i klubova, a nada se da će od jeseni biti još više onih koje je upravo Ples sa zvijezdama potaknuo da zaplešu.

mali losinj 11.07.2019
Gabriela pilic
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Kupaći kostim Women’ Secret, hlačice Orlebar Brown

- Gradim se kao trenerica i trenutačni mi tempo jako odgovara, u dogledno vrijeme želim riješiti sudački ispit i postati plesni sudac, a jednog dana možda otvorim i svoju plesnu školu - govori Gabriela koja je ove godine završila stručni studij za trenericu plesa, što će joj u daljnjoj karijeri, ističe, zaista puno koristiti.

mali losinj 11.07.2019
Gabriela pilic
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Haljina Pinko, naušnice H&M

Linker
10. travanj 2024 21:20