vječna inspiracija

U stilu ‘Zgodne žene‘: Kate Middleton u točkastoj haljini podsjeća na Juliju Roberts

Ove godine je vojvotkinja nosila čak nekoliko točkastih komada od kojih su redom svi bili vrijedni ‘kopirati‘, a najnoviji je sjajan izbor za jesenske dane.

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis kreću u školu Lambrook u Ascotu, Berkshire, nakon nedavnog preseljenja obitelji u Windsor.

Djecu su na prvi dan škole do ulaznih vrata ruku pod ruku dopratili njihovi roditelji, princ William i Kate Middleton koja je za ovu prigodu imala sjajan outfit u jesenskim bojama.

image

Kate Middleton jako dobro stoje točkasti komadi.

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

U smeđoj haljini na bijele točkice brenda Rixo neodoljivo je podsjećala na Juliju Roberts u "Zgodnoj ženi", odnosno njezin lik Vivian koja je sličnu haljinu nosila na polo utakmici.

No, ono što je posebno simpatično jest to što je Kate haljinu uparila bisernim naušnicama u obliku kapljica - gotovo istim kakve je nosila i Julia u filmu iz devedesetih.

Da sve bude u smeđem tonu, Kate je haljinu uparila sa smeđim cipelama od brušene kože. Inače, haljina se prodaje po cijeni od oko 2500 kuna, ali je nažalost rasprodana. Ovo nije prvi put da vojvotkinja nosi točkice - one su već dugi niz godina jedan od njezinih omiljenih uzoraka u ljetnoj i jesenskoj sezoni.

image

Kate i William na Wimbledonu.

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tako je tijekom ovogodišnje proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete II. i na Wimbledonu nosila istu točkastu haljinu plave boje, na misi za pokojnog princa Philipa nosila je crnu haljinu s nešto manjim bijelim točkicama, a na travnjaku Royal Ascota pojavila se u bijeloj haljini na tamnosmeđe točke.

image

Kate Middleton na Royal Ascotu.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Princeza Charlotte i Kate na putu na misu za pokojnog princa Philipa.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tada su je ponovno mnogi usporedili s Julijom Roberts, ali i princezom Dianom koja je na istom događaju osamdesetih godina nosila sličan outfit.

Linker
18. travanj 2024 18:35