Trudnički sjaj

U slatkom iščekivanju: Trudna Kristina Čilić blistala u haljini s popularnim uzorkom koja joj je sakrila trbuščić

Mnogi su primijetili da supruga Marina Čilića ima vrlo zadoovljni osmijeh na licu i da joj trudnoća itekako ‘stoji‘. Tome je doprinijela i vesela haljina koju je odabrala za važan događaj.

Na predstavljanju drugog izdanja humanitarnog i sportskog turnira "Gem Set Hrvatska" u organizaciji Zaklade Marin Čilić pojavila se i Čilićeva supruga Kristina. Ovo je njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je par ekskluzivno za Gloriju u svibnju otkrio da očekuju drugo dijete.

Marin nažalost nije mogao biti u Esplanadi sa suprugom već se javio putem video poziva iz Londona. Kristina je na svečanost došla u pravom ljetnom izdanju - maksi haljini boho uzorka koji je popularan već nekoliko sezona pa tako i ove. Širokim krojem sakrila je trudnički trbuščić za koji očito nije željela da bude u prvom planu.

Od detalja imala je samo srebrni sat i crvene naočale koje je u jednom trenutku skinula kako bi pozirala za fotografiju.

Čitajte i: Marin i Kristina Čilić čekaju drugo dijete: 'Točno smo na pola puta, zasad je sve u najboljem redu'

Haljina na kojom je vladala narančasta boja odlično je istaknula Kristinin ten i svjetlosmeđu boju kose, a da je bila opuštena, vidjelo se po njezinom velikom osmijehu. Mnogi su primijetili da Kristina naprosto blista u trudnoći.

Marinov i Kristinin jednogodišnji sinčić Baldo tako će najesen dobiti bracu. "Točno smo na pola puta, zasad je sve u najboljem redu i nadamo se da će tako i ostati. Opet očekujemo dječaka koji je jednako aktivan u trbuhu kao što je bio i Baldo. O imenu nismo još ni razmišljali, no već znamo da će ga nakon Balda biti teško odabrati", otkrila je Kristina svojedobno za Gloriju te dodala da je Baldo prilično živahno dijete pa im je svaki dan s njim zabava.

image
Marin i Kristina Čilić sa sinom Baldom.
PRIVATNI ALBUM

"Problem je jedino što i noći provodi u veselom ritmu, tako da rijetko uhvatimo predah. U akciji smo od 0 do 24. Ima dana kad taj dupli program zna biti naporan, posebno ako je Marin na turniru, ali ne žalimo se jer stvarno uživamo zajedno. Čovjek se na sve navikne pa tako i na malo sna", otkrila je.

Inače, turnir Gem Set Hrvatska ovoga puta će se održati u Petrinji, 12. i 13. srpnja 2021. godine, a njegov glavni cilj je vratiti osmijeh na dječja lica. Na turniru će sudjelovati velika sportska imena poput Luke Modrića, Borne Ćorića, Ivana Dodiga, Donne Vekić, Matea Kovačića, Ivana Perišića, Ante Rebića, kao i Marija Mandžukića, Mate Pavića i Nikole Mektića. Svi oni omogućit će djeci Sisačko-moslavačke županije dva nova multifunkcionalna sportska igrališta.

Linker
23. travanj 2024 20:13