Ivan Branjug
stani i gledaj

U party stilu: Ornela Vištica i Tončica Čeljuska u izlasku odjenule šljokice od glave od pete

Brojna poznata lica uživala su na božićnom koncertu Ive Gamulina Giannija koji je dodatno uveličao čaroliju Adventa, a na domjenku koji je uslijedio poslije koncerta posebno su blistale Ornela Vištica zbog upaljive haljine, a voditeljica Tončica Čeljska zbog veste ...

U zagrebačkom HNK-u održao se dugo iščekivani božićni koncert tenora Ive Gamulina Giannija za koji se već danima tražila karta više, a u moru uzvanika svojim outfitom se najviše isticala glumica Ornela Vištica u crnoj šljokičastoj haljini, te Tončica Čeljuska koja je odjenula dugu šljokičastu vestu.

Blagdansko vrijeme idealno je za šljokičaste haljine i odjevne komade uz koje će ostaviti glamurozan dojam, a toga su itekako svjesne poznate dame.

Glumica i poznata urednica su uživale uz mnoga poznata lica kao što su Helena Šopar, Danielu Trbović, Tončicu Čeljusku, Jakova Sedlara, Almiru Osmanović i Kseniju Urličić.

Ivan Branjug

Ivan Branjug

Ivan Branjug

Sam koncert nastojao je spojiti tri umjetnosti i Giannijeve velike ljubavi – glazbu, ples i dramu. Baletni prvaci HNK Iva Vitić Gameira i Guilherme Gameiro Alves izveli plesnu točku, dok su posebne ovacije publike zaradili mladi glumci izrazitih vokalnih sposobnosti Ivan Colarić i Vanda Winter, koji su izveli kultne božićne pjesme prepjevane na njihov čarobni način. HNK bio je ispunjen do zadnjeg mjesta, duge ovacije publike nakon skoro dvosatnog koncerta govore da su svi uzvanici bili itekako zadovoljni.

Linker
18. travanj 2024 03:53