Instagram
komplimenti pljuštali

U Ninu Badrić se gledalo po Beogradu - u haljini s hrvatskim potpisom

U prekrasnoj plavoj haljini posutoj svjetlucavim detaljima koji su gotovo zasljepljivali na suncu, prošetala je Nina Badrić Beogradom i primala samo pohvale za modni odabir.

U dugoj haljini, duboko dekoltiranoj i s prorezom do bokova, uspjela je pjevačica Nina Badrić zadržati dozu sofisticiranosti po kojoj je poznata - djelovala je iznimno elegantno dok je koračala beogradskim ulicama. Haljinu i pripadajući remen u prljavoružičastoj boji i s kristalićima na kopči potpisuje hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović koju obožavaju mnoge poznate Hrvatice, pa i šire.

Fotografiju je Nina objavila na društvenim mrežama, a komentari se svode na 'Diva sa stilom' te je na Instagramu u svega nekoliko sati prikupila gotovo 5400 lajkova.

Nina Badrić jedna je od pet članova žirija u novom RTL-ovom showu 'Zvijezde' koji se snima u Beogradu. Uz nju će kandidatima za novu glazbenu zvijezdu suditi Tonči Huljić, Petar Grašo, Jacques Houdek i Andrea Andrassy.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Da se glazbenici i u slobodno vrijeme dobro zabavljaju te da uspiju uživati unatoč napornim, često cjelodnevnim snimanjima, otkrio je Jacques Houdek:

Linker
25. travanj 2024 06:45