DOBITNA KOMBINACIJA

Twining outfiti za šetnju gradom: Majka i kćer u casul bijelom izdanju

Sasvim obična gradska šetnja mlade glazbenice Apple Martin u društvu majke Gwyneth Paltrow ukrala je pažnju fotografa! Odlučile su se za matching bijelu boju koja je vječni hit!

Apple Martin i njena majka Gwyneth Paltrow obožavaju twinning kombinacije, a u to smo se još jednom uvjerili za vrijeme šetnje u kojoj su ih ulovili fotografi! Za dnevni izlazak u New Yorku obje su se odlučile za bijelu boju! Gwyneth je nosila bijelu bluzu, prljavo bijele kratke hlače i tenisice dok je 18-godišnja Apple nosila bijelu haljinu s crnim sandalama.

image

Gwyneth Paltrow i kći Apple Martin

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Po svemu sudeći majka i kćer dijele ljubav prema odjeći i dodacima. Apple je ovom prilikom prozračnu haljinu upotpunila zlatnim ogrlicama, a taj stilski trik uvijek može poslužiti ako želite učiniti outfit još efektnijim. U međuvremenu, Gwyneth je pored svoje kćerke izgleda kao cool mama, a cijeli look upotpunila je neobičnim tenisicama s kopčama Rogera Viviera i svijetlonarančastom Hermès torbom.

image

Gwyneth Paltrow i kći Apple Martin

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Majka i kći uputile su se u dućan Goop, a riječ je o wellness i lifestyle brendu koju je osnovala upravo Gwyneth, u rujnu 2008 godine. Goop je započeo kao tjedni newsletter koji daje kupcima savjete o mentalnom zdravlju, duševnom miru i životnom balansu. Zahvaljujući društvenim mrežama, Gwyneth je ovaj trend popularizirala među širokom publikom i posvetila se zdravom poduzetničkom životu.

S druge strane, Apple se drži podalje od svjetla pozornosti pa je njezin Instagram profil zaključan za javnost.

image

Gwyneth Paltrow

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Apple slijedi majčine stope u modi pa često imamo priliku vidjeti i njene fotografije na istom Instagram profilu koje dijeli ponosna majka.

"Polaskana sam što sam upravo ja majka ovoj predivnoj mladoj dami‘‘, priznala je Gwyneth ispod objave na kojoj Apple pozira u bijeloj atraktivnoj haljini s cvjetnim uzorkom.

Linker
19. travanj 2024 12:14