Nakon četiri godine veze i šest mjeseci zaruka,Burak i njegova Fahriye reći će ‘da’ 29. lipnja
 HURRIYET
kraće ne može

Turska na nogama: I Bali-begova supruga nosi vruće hlačice

Glumački par Burak Özçivit i Fahriye Evcen nedavno su proslavili prvu godinu braka, a da je lijepa Turkinja uvijek u zavodljivom raspoloženju, govore njezini profili na društvenim mrežama.

Ne samo Turci, već i obožavatelji puno šire, prate svaki iskorak lijepe 32-godišnje glumice Fahriye Evcen, supruge još poznatijeg Buraka Özçivita (34), poznatog po ulozi Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni'. Na društvenim je mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira sjedeći na 'off road' terencu usred prirodne divljine, odjevena u jednostavnu svijetlu majicu i sportske kratke hlače u modroj i zelenoj boji s bijelim obrubom.

325.000 likeova palo je u samo tri sata, a komentari se također broje u tisućama - nevjerojatno je to zanimanje za ljepoticu kojoj nije odolio ni najveći zavodnik u Turaka.

OFF - road ! ⛰

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

Instagram

Instagram

Poznati turski glumački par oženio se u lipnju 2017. na europskoj obali Bospora, a potom su od svih pobjegli na Maldive gdje su uživali u medenom mjesecu. Već u kolovozu otputovali su na drugi medeni mjesec, i to na Kubu.

Prije mjesec dana Burak je posjetio i susjednu Sloveniju, odnosno gradove Ljubljanu, Celje i Maribor gdje je izazivao neskrivano oduševljenje obožavateljica.

Instagram

Instagram
Burak i Fahryje vjenčali su se 2017.

Linker
19. travanj 2024 08:22