Instagram
inspiracija dana

Tri trenda jednim udarcem: Ispod duge Olja Vori odigrala modnu igru za čistu peticu

Olja Vori dobro zna što se nosi. Svaka njezina objava na Instagramu posveta je barem jednom vrućem trendu koji žari i pali high street trgovinama, a mnoge ju njezine sljedbenice na društvenim mrežama smatraju pravom modnom inspiracijom.

Olja Vori, supruga rukometaša Igora Vorija sa svojom obitelji uživa u ljetnim radostima i do maksimuma iskorištava svaki dan pun sunca, što kako bi odmorila, što kako bi uživala u raskošnoj ljetnoj garderobi koja ju uveseljava.

Instagram

Splitska trendseterica jučer je objavila atraktivnu fotografiju na kojoj na plaži pozira ispod oblačnog neba na kojem se nazire duga, i fanovima poručila: "Malo mi za sriću triba".

Na fotografiji Olja nosi atraktivnu ženstvenu kombinaciju kojom je spojila tri vruća ljetna trenda za 2020. i sve 'upakirala' u atraktivnu modnu priču.

Sitni cvjetni uzorak apsolutni je must-have i nasljednik točkica, a znalci predviđaju da ćemo ga nositi i kad padne prva kiša, ali i snijeg.

Instagram

Kompletići od istog materijala, koji se u dućanima mogu pronaći pod nazivom "co-ord" također su veliki hit, pogotovo za žene manekenkske figure koje si ih mogu priuštiti u mini varijantama.

Na samom kraju stižu glomazne, udobne sandale, koje su u trend ponovno vratile skandinavske influencerice i tako ženama diljem svijeta poslale poruku da dobar stil ne mora značiti i mučenje.

Kopirajte Oljin look i sva tri trenda!

Haljina sitnog cvjetnog uzorka, Zara, prije 229,90 kn, sad 79,90 kn

Zara

Mini ljetni kompletić, ASOS, 16 funti

Press foto

Ružičaste sandale, ASOS, Birkenstock, 75 funti

Press foto

Čitajte i...

Za njima luduju kraljice i princeze: Letizia se ne odvaja od udobnog para cipela koje pristaju uz sve

Završio Pannonian Challenge: Pet kul trendova s festivala adrenalinskih sportova

Isti outfit, dva looka: Lidija Lešić 'raspametila' fanove koji su složni da bi ovu suknju trebala češće nositi

Linker
18. travanj 2024 20:16