Instagram
Pronašli smo kopije njezinog badića

Trbušnjaci na kojima slavnoj 45-godišnjakinji zavide i duplo mlađe kolegice

Lijepa Heidi Klum i dan dans izgleda kao na početku karijere pa si može priuštiti kupaće kostime kakve nose njezine puno mlađe kolegice. Na jahti ispred bajkovitog talijanskog otočića snimljena je u jednom od najpopularnijih badića ljeta, za koji je potrebna besprijekorna figura.

Heidi Klum i njezin 17 godina mlađi dečko Tom Kaulitz ne skrivaju da su zaljubljeni preko ušiju. Manekenka i gitarist njemačke grupe Tokio Hotel više su puta snimljeni u ljubavnom klinču, a pred fotografima bez imalo ustručavanja strasti izmjenjuju i na godišnjem odmoru.

Poznata Njemica i Tom s kojim se viđa od proljeće ove godine, trenutno se nalaze u Italiji, hit ovogodišnjoj destinaciji slavnih osoba.

Zaljubljeni par dane uglavnom provodi na brodu, uživajući u poljupcima, sunčanju i pogledu na bajkovit talijanski otočić Ponza.

Na krstarenju s mlađahnim Tomom, bivša anđelica brenda Victoria's Secret je još jednom dobila priliku pokazati savršenu figuru kojom i u 45.godini života ostavlja bez daha.

Instagram

Omiljene bikinije s trokutićima, Heidi je zamijenila najudobnijim kupaćim kostimom sezone, kojeg se trendseterice ne mogu zasititi - prugastom modelu s topićem i oskudnim gaćicama.

Slične badiće ovog ljeta obožava Heidina mlađa kolegica Kendall Jenner, a mogu se kupiti u brojnim high street dućanima. Pronašli smo za vas nekoliko atraktivnih modela!

Ružičasti kupaći kostim, Pretty Little Thing, top 12 funti, gaćice

Pretty Little Thing

Plavo bijeli badić s topićem, H&M, 9,99 eura

Instagram

Crno-bijeli kupaći kostim, Pretty Little Thing, top 12 funti, gaćice 12 funti

Pretty Little Thing

Badić u kombinaciji crne, bijele i boje breskve, Missguided, top, gaćice

Missguided

Linker
18. travanj 2024 10:32