Profimedia, Abaca Press
neki novi modeli

Traperice oko kojih se lome koplja ovog su proljeća adut za trendi kombinacije

Dugo vremena bijele traperice su zaobilazile i one najhrabrije u modnom izričaju. Nekima su one i dalje odjevni predmet koji nikada ne bi nosile, no u posljednje vrijeme iz novih kolekcija nas mame modeli kojima je teško odoljeti.

Bijele traperice su zapravo praktičan komad koji je jednostavan za svakodnevno kombiniranje, a kroz prošlu godinu vratile su se u velikom stilu. Modeli kojima su modne kuće dale novi osvježeni izgled su predobri da bi se izbjegavali od straha da se neće uklopiti u stajling.

U aktualnoj ponudi modnih kuća trenutno su najzastupljeniji modeli u kojima je udobnost na prvom mjestu, a njihov vintage kroj dobio je svoju modernu inačicu pa ćete uživati u stajliš izgledu koji je uz njih i nekoliko basic komada veoma lako postići. Visoki struk i ravne nogavice ili pak modeli sa širokim nogavicama rezanim iznad gležnja su idealni par bijelog jeansa za proljetne dane. Umjesto skinny modela, one opuštenog kroja preporučuju i stilisti jer će bolje pristajati svakom obliku tijela.

Uz majicu na prugice i jarku boju modnih dodataka (ove sezone su neonske nijanse u prvom planu), bijele traperice će najbolje pristajati - provjerena je to modna kombinacija trendseterica za tople dane, a sve zaokružite kožnom jaknom. Slažu se i s kaubojskim stilom pa smeđi komadi od brušene kože, kaubojske gležnjače i puno resica čine moderni western look koji će ukrasti poglede.

S obzirom na popularnost neutralnih boja i pročišćenog izgleda, bijele traperice se odlično uklapaju u monokromatsku kombinaciju. Ovakav look uvijek će izgledati skuplje i luksuznije, a dobro mu pristaje i uzorak zmijske kože pa zanimljiva torbica ili cipele koje krasi zmijska koža uz bijelo jamče trendi izgled. Ako niste modna minimalistica, poigrajte se modnim dodacima - svilenom maramom, rajfom za kosu i upečatljivom torbicom.

Nošene uz sako i lepršavu bluzu satenskog materijala mogu biti osnova poslovnog looka, osobito u toplijim danima koji nam slijede. Začinite kombinaciju otvorenim cipelama na block potpeticu ili klasičnim salonkama i chic stajling je zagarantiran.

Pronašli smo u kolekcijama lanaca visoke mode modele koje bismo rado uvrstili u svoj ormar, a Instagram kombinacije modnih blogerica dobra su inspracija ako vam još uvijek nedostaje ideje za kombiniranje ovog klasičnog para hlača čija je investicija isplativa.

Street style, Caroline Daur arriving at Nina Ricci Fall-Winter 2019-2020 ready-to-wear show, held at Espace Lefebvre, Paris, France, on March 1st, 2019., Image: 418539492, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca Press
Profimedia, Abaca Press

Linker
19. travanj 2024 00:12