Stilske priče

Topić je novi vrući trend među trendsetericama! Nije mu odoljela ni ‘kraljica‘ zagrebačke špice

Ljetno razdoblje traži laganije materijale, a to dobro zna Olja Vori koja je svom elegantnom stajlingu dala dašak seksipila, odjenuvši stajliš topić koji na prvi pogled izgleda kao grudnjak.

Olja Vori, supruga rukometaša Igora Vorija, jedna je od onih žena koje naprosto obožavaju modu i to pokazuje na svakom koraku. I to je odlično jer moda nam dopušta kreativno izražavanje, a toga Olja ima na pretek. Za njezinim modnim kombinacijama žene, ali i muškarci na zagrebačkoj špici vrlo često se okreću i to iz jako dobrog razloga.

Čitajte i: Za izdanjem Olje Vori okrenula bi se i Carrie: Cipele su fantazija, a veći trapez sigurno niste vidjeli

image
Laneno odijelo odlično je za svečane prilike u vrućim danima.
CROPIX

Naime, kod Olje nema nenosivog, već samo izazovnog u pogledu spajanja. Ona je redovito u korak sa svjetskim trendovima pa je prigrlila i jedan kojeg već obožavaju poznate strane dame poput Katie Holmes, Kendall Jenner i drugih.

Riječ je o topu koji na prvi pogled izgleda kao grudnjak, ali zapravo je svestran - on jest potpora grudima, ali i šik top koji se može nositi ispod kardigana kao što to radi Holmes ili ispod sakoa kao u primjeru Olje Vori.

image
Katie Holmes također voli nositi grudnjak u službi topića.
LRNYC/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Topić-grudnjak sa šarmantnim točkama Olja je uparila s ljetnim, lanenim sakoom i dugim hlačama od istog materijala koje čak sežu i preko stopala, ali da se ne vuku po podu, obula je sandale na visoku petu.

image
Šarmantan topić-grudnjak s točkama Olja je maestralno uklopila u ljetni stajling.
CROPIX

Čitajte i: Nekoć kontroverzan, danas apsolutni hit! Trend nošenja grudnjaka kao topa vraća se na ulice, evo kako ga nositi

Poznata trendseterica mislila je na sve pa i na odgovarajuće modne dodatke. I ove sezone popularni su oni od prirodnih materijala - rafije, slame, pruća pa im ni ona nije odoljela. Boater šešir uskladila je s okruglom pletenom torbicom, sunčanim naočalama istog oblika te nizom ogrlica. Još jedna zgodan detalj bila je elegantna marama koju je zavezala na torbicu.

Linker
18. travanj 2024 05:58