Davor Matota
ZA ZAGREBAČKU ŠPICU

Top komad za luksuzan stil Jadranke Sloković na špici

Jedan od najpoznatijih hrvatskih odvjetničkih parova sud je nakratko zamijenio šetnjom po špici, a da napokon nisu u poslovnom okruženju dalo se naslutiti i po stajlingu Jadranke Sloković.

Iako se njezin casual stil ne razlikuje mnogo od onog poslovnog, odvjetnica Jadranka Sloković, po mnogima najbolje odjevena Hrvatica, za privatne izlaske ipak odabire nešto razigranije kombinacije. Baš kao što je pokazala i prošlog tjedna, poslovni outfiti sastoje joj se većinom od klasičnih komada i kombiniranja (ne)boja pa ju je rijetko moguće vidjeti u komadima koji nisu crni ili bijeli.

Ipak, na zagrebačkoj špici atmosfera je mnogo opuštenija od one u sudnici pa su takvi i njezini stajlinzi. Za odlazak na obiteljski ručak sa svojim životnim i poslovnim partnerom, odvjetnikom Čedom Prodanovićem odabrala je klasičnu crno-bijelu kombinaciju košulje i hlača, ali je sve "začinila" maramom na kojoj su spojeni proljetni trendovi - točkice i cvjetni uzorak te elegantnim, laganim baršunastim kaputom boje smaragda. S obzirom na to da je baršun sinonim za luksuz, taj mekani materijal podigne svaku kombinaciju, a posljednih nekoliko sezona postao je neizostavan u svakoj garderobi. Trendseterice su obožavale baršunaste haljine i suknje, ali ništa manje popularni nisu bili sakoi i kaputi napravljeni od tog materijala - o osobito su privlačni u nesvakidašnjim nijansama poput smaragdne.

Davor Matota
Jadranka Sloković i pas Ruby

Davor Matota
U travnju s partnerom Čedom Prodanovićem

Linker
12. travanj 2024 16:13