ŠETNJA GRADOM

Top ili flop? Manekenka Kendall Jenner obula sandale oko kojih se i dalje lome koplja

Crocs sandale jedna su od najpopularnijih ljetnih obuća, a vjerujemo da ih gotovo svatko ima u svome domu. Nosimo ih na plažu, kao kućnu obuću, a da su ‘prihvatljive‘ i u šetnji gradom, dokazala je modna ikona Kendall Jenner.

Najopuštenija sestra klana Kardashian-Jenner, manekenka Kendall Jenner, često pokazuje kako joj prioritet nije biti konstantno uređena od glave do pete, unatoč tome što je svjesna da će svaki njezin korak uprizoriti brojni fotografi. Lice bez šminke, u ležernijoj odjeći i obući poput trenirki i tenisica, redovito pokazuje i na svojim društvenim mrežama.

Iako smo navikli da Kendall voli odjenuti ili obuti nešto što će dežurni kritičari ocijeniti kao "rubno", poput natikača koje voli nositi na bijele čarape, ovoga puta nadmašila je sve dosadašnje modne kombinacije. Ide li možda na pidžama party?, pitali su se obožavatelji. Fotografi su je ulovili u šetnji gradom, a za tu je prililku odjenula sivu trenirku, tamno zelenu hoodicu, bijele visoke čarape, platnenu torbu, a na noge je obula, ni više ni manje nego – omražene Crocs sandale u maskirnoj boji.

image
Kendall Jenner izgleda baš cool.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Vjerujemo da svatko ima svoje mišljenje o obući koja je prije svega udobna, no njezina estetika je ono oko čega se i dalje lome koplja. Na tržištu su se pojavile prije 18 godina, a upravo su one bile inspiracija njezinom bivšem šogoru Kanye Westu za popularne Yeezy natikače. Crocsice su nosili i Rihanna, Jared Leto, Drew Barrymore...

image
Kendall Jenner ide na pilates; obula je čarape na natikače.
RACHPOOT/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Izgleda da Kendall nije briga za bilo kakve komentare, što je svakako prije svega kompliment. Da je totalno neopterećena, pritom maksimalno cool i još k tome brine o okolišu, dokazuje i s jednostavnom platnenom torbom.

About You x Kendall Jenner

Popularna je manekenka ovoga ljeta izbacila kampanju u suradnji s web shopom About You. Linija sadrži ukupno 11 artikala u različitim bojama, koji se sastoje od Kendallinih omiljenih svakodnevnih komada koji odražavaju njezin osobni i jednostavni stil. Kolekcija se ekskluzivno prodaje u 23 zemlje Europe, među kojima je Hrvatska, a dostupna je od 25. do 28. srpnja.

Čitajte i: Fini vez za moćan dojam: Donosimo izbor nježnih modela koji evociraju vremena i ženstvenost naših baka

“Volim jednostavnost. Svaki komad unutar linije možete kombinirati ili nositi zasebno, a sami artikli su ujedno numerirani tako da odgovaraju datumu mog rođendana”, rekla je manekenka. Snimanje se održalo u Kendallinom rodnom gradu Los Angelesu kako bi je prikazali u njenom uobičajenom i prirodnom okruženju.

Čitajte i: Janko, okreni glavu! Poznata glumica i bivša djevojka našeg zavodnika oduševila kombinacijama na Pula Film Festivalu

Linker
25. travanj 2024 17:03