Uvijek posebna

Tihana Lazović kao neodoljiva djevojka s koledža: Razigrana crno-bijela kombinacija za premijeru

Glumica je na zagrebačku premijeru serije došla u kombinaciji kojom se istaknula iz uobičajenih modnih stajliga kakvi se vide na takvim događanjima.

Tihana Lazović zaista zna kako se istaknuti u moru modne konfekcije, dokazala je to još jednom na premijeri serije "Područje bez signala" u kojoj tumači jednu od vodećih uloga. Glumica je za zagrebački Kaptol Boutique Cinema odabrala crno-bijelu kombinaciju koja neodoljivo spaja college chic i šarm mode devedesetih.

Kratka haljina jednostavno je krojena da nježno pada uz tijelo, ima ušivenu bijelu košulju s rukavima i kragnom na vezanje te izvezene ukrase. Tihana je takav komad znalački pustila da govori sam za sebe, bez ikakvih dodatnih asesoara. Njegovu razigranost dodatno je naglasila odabirom obuće - glomazne cipele na platformu u crnoj boji, naglasila je bijelim soknama.

Crni prsten sve je što je imala od nakita, a u make-upu, odlučila je naglasiti usta tamno crvenim ružom. Povezana kosa u ležernu punđu bila je pun pogodak i "točka na i" njezina looka.

Čitajte i: Ekskluzivno iz Venecije! Tihana Lazović zadivila je svjetsku elitu i otkrila zašto je partnera Branislava Trifunovića ostavila doma

Jednako odličan kaput

Nešto kasnije Tihana je pokazala i drugi dio outfita, onaj koji je prošetala po ulici. Ovu odličnu kombinaciju nosila je ispod ništa manje odličnog, dugačkog kaputa u crnoj boji, s dvorednim, jednostavnim kopčanjem. Glumica je otkrila i tko potpisuje taj komad. Riječ je o domaćem brandu - LOKOMOTIVA by Lana Puljić.

Inače, serija "Područje bez signala" redatelja Dalibora Matanića i producentice Ankice Jurić Tilić, temelji na istoimenom romanu Roberta Perišića, u kojoj je glumica Tihana Lazović odigrala ulogu ‘Lipše‘.

Prva epizoda bit će premijerno emitirana na Prvom programu HTV-a, u ponedjeljak 27. prosinca, u 21 sat, a u istom terminu ponedjeljkom publika će moći pogledati i ostale epizode serije.

Linker
18. travanj 2024 00:26