Sophie Turner
 Getty Images
outfit za ukrasti

Svoj skinny model zamijenit ćete ovim: Sophie Turner na crvenom tepihu isfurala model traperica za poželjeti

Zvijezda serije 'Igra prijestolja' i filma 'X-men' na crveni tepih je donijela dozu ležernog izgleda u trapericama inspiriranim stilom 80-ih godina i usput pokazala tetovažu koja je, kako se ispostavilo, još prije otkrila sudbinu njezine obitelji u popularnoj seriji.

U Louis Vuitton outfitu Sophie Turner (23) je pokazala da su traperice dobar izbor za poziranje na crvenom tepihu. Na premijeri filma 'X-Men: Dark Phoenix' u kojem igra ulogu Sophie je spojila futuristički i retro stil.

Bijeli crop top srebrnih detalja otkrio je njezine isklesane trbušne mišiće, a nosila ga je s trapericama visokog struka u mom fit kroju. Dok je pozirala pokazujući X rukama, novopečena supruga pjevača Joea Jonasa pokazala je i tetovažu s natpisom 'The pack survives' koju je napravila kao posvetu seriji 'Igra prijestolja'.

LONDON, ENGLAND - MAY 22: Sophie Turner attends an exclusive fan event for
Getty Images
Sophie Turner

Sa srebrnim detaljima kratke majice uskladila je i crne štikle s metalnom kapicom, dok je oči istaknula sjenilom u brončanoj boji.

LONDON, ENGLAND - MAY 22: Sophie Turner attends an exclusive fan event for
Getty Images
Sophie Turner

Traperice mom fit kroja i visokog struka već neko vrijeme na modnoj sceni konkuriraju dugo popularnim uskim modelima, odnosno skinny trapericama te su udobnija alternativa koja bolje pristaje svakom obliku tijela nego pripijeni modeli. Retro estetika sve je poželjnija kao dio modnih kombinacija, a slične modele traperica nije teško pronaći u aktualnoj ponudi. Pronašli smo top 5 modela.

Bershka
Bershka, 299,90 kn

Top Shop
Top Shop, 40 funti

Zara
Zara, 199,90 kn

Stradivarius
Stradivarius, 199,90 kn

H&M
H&M, 29,99 €

Linker
17. travanj 2024 11:18