VRUĆA JESEN

Svi putevi vode u - Rovinj! Urbani outfiti Ide Prester i Marijane Batinić inspiracija su za poslovne kombinacije

Kolegice i voditeljice srele su u Rovinju, gdje se ovih dana održava Weekend Media Festival. Fotografiju sa zajedničkog druženja Marijana je podijelila na Instagramu.

Ovaj vikend brojni poznati otišli su put Rovinja na Weekend Media Festival, a nisu ga propustila niti prepoznatljiva voditeljska lica - Marijana Batinić i Ida Prester. Kolegice i prijateljice, pozirale su obasjane rovinjskim suncem, a fotografiju zajedničkog druženja, RTL-ovo televizijsko lice podijelilo je na svom Instagram profilu.

"Ma vidi nas - kao jutarnja rosa", napisala je Marijana, a glumica Mare Mikulić pohvalila je njezinu modnu kombinaciju. I ima se što hvaliti. Ida i Marijana su školski primjer kako izgledati elegantno, a opet s druge strane opušteno i ležerno. Marijana, koja se nakon rodiljnog dopusta vraća na posao kao voditeljica kulinarske emisije "Tri, dva, jedan - kuhaj", za uživanje na panelima i druženje s kolegama odabrala je sivo odijelo, a obula je zlatne salonke prošarane animal uzorkom.

Ida je odabrala plavi, tanji kaput, idealan za jesenske dane, a ispod je imala sivi top i hlače visokog struka sa životinjskim uzorkom. Da voli crop top dokazala je i na Sarajevo Film Festivalu kada su svi na društvenim mrežama slavili modni iskorak glazbenice i voditeljice. Da je čeka radni vikend, najavila je na svom Instagram profilu, a s njom su u Rovinj stigli i suprug Ivan Peševski te njihovo dvoje djece.

image
Ida Presterna ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu.
INSTAGRAM

"Familijica stigla. I didu i baku poveli. Kad se ide u Rovinj, svi resursi se koriste. Sljedeća dva dana radim od jutra do mraka, a ako sretnete malce kako se bore mačevima na rivi - mahnite im", napisala je Ida.

U Rovinju je i njezina kolegica Nevena Rendeli, koja je pozirala na rovinjskoj rivi te napisala kako je čeka još jedan dan u uredu. Oduševila je modnom kombinacijom - lanenim sakoom, haljinom i čizmama maslinaste boje.

Pod sloganom "#Živio život" u prostoru stare Tvornice duhana u Rovinju počeo je 14. Weekend Media festival koji je nakon jednogodišnje stanke zbog pandemije te je ponovno okupio vodeće domaće i svjetske stručnjake iz područja komunikacija i medija.

Čitajte i: SFF obilježili su klasični komadi s 'pomakom': Ida Prester sjajno je u look uklopila nakit regionalnog brenda

"S veseljem možemo reći da je konačno počeo Weekend u koji smo uložili jako puno truda, energije, vremena, kako bi on ove godine bio najbolji do sada. Iza nas je više nego izazovna i zahtjevna godina i ovim Weekendom smo željeli naprosto poslati snažnu poruku kakvu uostalom i nosi naš slogan. Već sada možemo reći da je odaziv sudionika iznad svih očekivanja", izjavio je direktor festivala Tomo Ricov.

Čitajte i: Marijana Batinić u voditeljskoj ulozi u kojoj je nismo imali prilike vidjeti! 'Radujem se razmjeni kulinarskih savjeta'

Linker
20. travanj 2024 03:16