Profimedia, Mega Agency
znamo gdje ga je nabavila

Svi bruje o kupaćem kostimu Margot Robbie: Ovog ljeta će biti pravi hit

Holivudska glumica prvi puta prisustvuje Filmskom festivalu u Cannesu. Nakon što je na crvenom tepihu za vrijeme premijere novog filma ukrala svu pažnju, jednako je zapažena bila i dan kasnije kada je u modelu jednodijelnog kupaćeg kostima pokazala isklesanu liniju. Model koji je nosila za ovo ljeto će biti modni hit na plažama pa smo istražili ponudu i pronašli slične modele.

Još uvijek prohladno vrijeme nije spriječilo Margot Robbie (28) da uskoči u kupaći kostim i iskoristi francuske plaže za kupanje. Fotografi su je snimili dok je slobodno vrijeme koristila za kupanje, a nama je pažnju okupirao kupaći kostim kojim je nagovijestila jedan od ljetnih trendova.

Dok su neko vrijeme bili zapostavljeni, jednodijelni kupaći kostimi još su prošle godine najavili svoj povratak i postali izbor koji se nameće ispred klasičnih bikinija i dvodijelnih modela za plažu. Glumica je nosila jednostavni model u bijeloj boji koji se ističe efektnim detaljem, naramenicom na jedno rame. Potpisuje ga brend Myra i dolazi po cijeni od 125 dolara (oko 830 kuna).

EXCLUSIVE: **PREMIUM RATES APPLY** Margot Robbie at Eden Roc during Cannes Film Festival.
21 May 2019, Image: 435343192, License: Rights-managed, Restrictions: ONLY Australia, Canada, Croatia, Denmark, Greece, Ireland, Israel, Japan, Lithuania, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, South Africa, South Korea, Taiwan, Thailand, Turkey, Ukraine, United Arab Emirates, United Kingdom, United States, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Dok model koji Margot nosi nema podstavu za grudi, neki kostimi u ponudi dolaze s umetnutom postavom uz koju se neće otkriti više nego što želite. Jednodijelni kupaći s razlogom su postali sve omiljeniji izbor za plažu - pristaju svakom obliku tijela i prekrivaju kritičnu zonu trbuha. Također se mogu nositi u više funkcija, ne samo u ulozi kupaćeg kostima već i kao bodi uz kratke hlačice ili suknju.

EXCLUSIVE: **PREMIUM RATES APPLY** Margot Robbie at Eden Roc during Cannes Film Festival.
21 May 2019, Image: 435343251, License: Rights-managed, Restrictions: ONLY Australia, Canada, Croatia, Denmark, Greece, Ireland, Israel, Japan, Lithuania, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, South Africa, South Korea, Taiwan, Thailand, Turkey, Ukraine, United Arab Emirates, United Kingdom, United States, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Ako tražite klasični model s modernim pomakom jedan ovakav s naramenicom na jedno rame će zadovoljiti svačiji ukus. Bijeli modeli stalan su dio postave modnih kuća za novu ljetnu sezonu pa je ponuda uvijek bogata - razlikuje ih tek kroj i detalji poput volana ili ukrasne kopče, tanke ili debele naramenice. 10 zanimljivih modela i ovaj koji je nosila Margot smo pronašli u aktualnoj ponudi.

Linker
10. travanj 2024 17:39