Peter Parker/Splash News
OUTFIT ZA DESET

Šveđanka sa stilom: Ulicom prošetala u kožnatom kaputu iz snova

Šveđanka koja je prije dvije godine 'dobila krila' nosila je toliko dobru modnu kombinaciju da bismo je odmah željeli kopirati.

Manekenka Elsa Hosk (29), koja je prije dvije godine postala Viktorijina anđelica i iza sebe ima već šest revija na Victoria's Secret Showu, zablistala je u vrlo jednostavnom stajlingu čiji je glavni adut bio kožnati kaput boje konjaka. Iako mnogi zaziru od te nijanse, u njezinom slučaju je bila pun pogodak. Radi se o kaputu modne kuće Gucci s prepoznatljivom kopčom u obliku zmije, a kombinirala ga je s kariranim crno-bijelim hlačama brenda I.AM.GIA te prošaranom torbicom Chanel.

Peter Parker/Splash News

Jesenska kombinacija ne bi bila potpuna da je nije „zaokružila“ bijelom kapom, a iako bi cijela kombinacija odlično izgledala i da je obula gležnjače, ona se odlučila za tenisice brenda Vans.

Peter Parker/Splash News

Švedska manekenka otputovala je u Šangaj gdje je u posljednjim je pripremama za ovogodišnji Victoria's Secret Show koji će se emitirati 28. studenoga. Iako trenutačno svi govore o suradnji poznatog brenda donjeg rublja i luksuzne modne kuće Balmain, večer će obilježiti i obilježavanje 15 godina uspješne suradnje s brendom Swarovski. Upravo tu nastupa Elsa: ona će modnom pistom prošetati u looku koji se sastoji od 275 tisuća raznobojnih kristala, 180 metara vrpce te krilima koja teže više od šest kilograma.

Objavu dijeli WWD (@wwd)

Linker
19. travanj 2024 11:39