Ništa bez detalja

Supruge rukometaša osvojile špicu: Šik izdanja upotpunile skupim dizajnerskim torbicama, koja ima bolju?

Nikolina Lacković i Olja Vori supruge su trofejnih rukometaša, ali i prave zaljubljenice u visoku modu. Svoje modne hitove pokazale su i na zagrebačkoj špici.

Već "zubato" sunce prije nekoliko dana izmamilo je mnoge građane na kavicu u centru Zagreba. Dok su je neki ležerno ispijali sjedeći u mnogobrojnim kafićima na špici, dvije šik dame bile su samo u prolazu, ali su se dovoljno zadržale da privuku poglede.

Nikolina Lacković i Olja Vori, supruge poznatih domaćih nogometaša Blaženka Lackovića i Igora Vorija, za popodnevni shopping i šetnju isfurale su svoje najbolje jesenske krpice.

image
Nikolina je outfit upotpunila Hermes torbicom modela Kelly.
DAVOR MATOTA/CROPIX

Dok je Nikolina bila nešto ležernija u crnim trapericama, tenisicama, bluzi i jaknici u stilu Coco Chanel, Olja je ovoga puta odabrala pletenu haljinu - hit kojemu se vraćamo svake jesenske sezone.

Nju je kombinirala uz bež čizme na peticu i dugački bijeli šal s resama kojeg je elegantno prebacila preko jednog ramena.

image
Olja je pletenu haljinu i kožante čizme kombinirala s Themoire torbicom.
DAVOR MATOTA/CROPIX

Svaka dama blistala je na svoj način, no ono što je mnogima privlačilo pažnju više od njihove odjeće su dizajnerske torbice za koje se često mjesecima čeka na listi. Nikolina je crno-bijeli look začinila kultnom Hermes "Kelly" kožnatom torbicom u sivoj boji, čija cijena je oko 60 tisuća kuna na popustu, no može iznositi i više, ovisno o veličini i modelu.

image
Hermes Kelly torba, 1600 kuna
HERMES

Olja je pak na špici ponosno pokazivala torbicu vrlo popularnog dizajna koja nas je podsjetila na već legendarnu Bottega Veneta torbicu modela "Pouch", no riječ je o torbici brenda Themoire, čija je cijena oko 1300 kuna pa je, rekli bismo, povoljnija od "paprene" Hermes torbe.

image
Themoire Pouch torba, 1372 kune
Themoire

Obje torbice su elegantnog i kvalitetnog dizajna te mogu podignuti svaki outfit. Iako im od cijene boli glava, bilo bi zgodno uložiti u jedan takav komad koji vam može trajati godinama te se neće uništiti već nakon nekoliko nošenja.

Čitajte i:

Koje boje, koji uzorci! Bivša misica bila je osvježenje na špici, a sve zbog idealne haljine

Prvi izlazak na špicu sa sinom: Trendi mama Franka Batelić u šetnju je povela i svekrvu

Kao na modnoj pisti! U natikačama Borne Kotromanić malo tko bi prošetao gradom

Pazi i na najmanji detalj: Lidija Lešić opet je glavna na špici, a sve zbog promišljenog poteza

Linker
18. travanj 2024 13:12