sarahrebeccanl Instagram
Odvažite se

Suknje s uzorkom leoparda trend su koji ne blijedi: Našle smo odlične modele

Iako smo ove godine prigrlili životinjske uzorke poput krave i zebre koji nisu na našem svakodnevnom modnom meniju, vječan modni klasik - leopard uzorak dobrodošao je u svakoj prilici i kombinaciji. Suknje s ovim uzorkom možemo pronaći svugdje pa smo izdvojile neke komade kojima biste mogli osvježiti svoj ormar.

Ako jedan komad može začiniti čak i najjednostavniji look, to je definitivno komad sa životinjskim uzorkom. Ove godine malo smo se odmaknuli od klasičnog pojma tog uzorka i prihvatili neke nove poput uzorka zebre ili krave. No, točkice i mrljice koje neodoljivo nalikuju na leopardovo krzno mogu se uklopiti u svaki look i neće djelovati prenapadno ako ih se pametno kombinira s drugim neutralnim modnim komadima.

Čak bismo mogli reći da je sam leopard uzorak neutralan jer na njega posebice dobro izgledaju modni dodaci i odjeća u kričavim bojama poput neonski zelene ili krvavo-crvene. Midi ili maksi suknja s leopard uzorkom, primjerice, primjerena je za posao i za bilo koju drugu priliku uz običnu bijelu košulju, majicu s nekim natpisom ili laganom bluzom.

U slučaju da volite igrati na sigurno poput glumice Bojane Gregorić Vejzović, nećete pogriješiti s kombninacijom maksi narančaste suknje s leopard uzorkom, crne majice ili dolčevite te crne kožne jakne. Za dodatan 'divlji', ali opet sofisticiran dojam, neizostavne su sunčane naočale s mačkastim okvirima.

Čak i obična sportska majica može izgledati odlično uz ovaj tip suknje i jednostavne ravne sandale. Ako vam je slučajno hladno, umjesto sandala obucite tenisice i nabacite crnu kožnu jaknu kako biste dodatno istaknuli crnu boju leopard mrljica.

U galeriji pogledajte nekoliko odličnih suknji s leopard uzorkom.

Linker
25. travanj 2024 21:23