izjasnite se!

Stilski dvoboj u centru Zagreba: Franka i Ana nose vrući ljetni komad na sličan način, no kojoj boje stoji?

Zagrebačka špica ponovo vrvi veselim, ljetnim lookovima, a njome svakoga dana prošetaju i neka vrlo dobro znana lica. Franka Batelić i Ana Radišić u centar su došle u sličnim komadima, a glava zvijezda njihovih outfita bio je jedan mladenački trend bez kojeg ne možemo posljednjih sezona.

Svake sezone nose se neki drugi trendovi, ali svi su nam oni itekako poznati jer moda stalno cirkulira i vraća se. Jedan od najpopularnijih komada za ljetne dane zasigurno je crop top, odnosno odrezani top pod koji spadaju i obične majice, ali i bluze.

Ovakvi topovi otkrivaju trbuh, a posebno dobro izgledaju na hlače visokog struka koje ističu stražnjicu i vizualno produžuju noge. Ovoj ljetnoj poslastici nisu odoljele ni dvije poznate dame koje su se u isto vrijeme našle u centru Zagreba i odmjerile svoje modne snage.

Čitajte i: Prvi izlazak na špicu sa sinom: Trendi mama Franka Batelić u šetnju je povela i svekrvu

image
Franka Batelić
CROPIX

Pjevačica Franka Batelić prošetala je špicom u spoju koji možemo vidjeti i na mlađim, ali i nešto starijim ženama - ravnim trapericama širokog kroja i zanimljivoj kraćoj bluzi.

image
CROPIX

Iako joj se ispod bluze malo nazirao grudnjak, to nije modna greška jer već svi znaju da se donje rublje može isfurati i kao dio outfita.

Na ovaj look obično su najudobnije tenisice kao što zna i Franka te je često možemo vidjeti upravo u modelu kakav je nosila na špici. Modni dodaci bili su decentni - elegantni lančić, sunčane naočale i sat bili su dovoljni ukrasi. Sve više bi bilo previše.

image
Ana Radišić

S druge strane, voditeljica Ana Radišić pokazala je nešto više trbušnih mišića, odabravši seksi, ali i romantičan crop top u baby plavoj boji s volanima na ramenima. Njega je uklopila također s trapericama popularnog mom kroja koje su široke na bokovima i bedrima te su obično zavrnute na krajevima.

Čitajte i: Stajling Nevene Rendeli Vejzović ne bi bio potpun bez veselog komada poznatog brenda kojeg vole mnoge Hrvatice

Ovaj kroj traperica odlično stoji gotovo svima - kako vitkim curama, tako i onima s nešto jačim bokovima.

Ana je, baš kao i Franka, obula tenisice, ali nešto laganije, platnene te ih je bojom spojila s torbicom koju je ležerno držala na ramenu. Sjajan dodatak bile su ružičaste sunčane naočale s okvirima u obliku rombova.

Linker
22. travanj 2024 13:39