Getty Images for Audi Canada
BEZ VULGARNOSTI

Stajling koji volimo: Dakota Johnson pokazala je kako postići elegantan seksepil, a trik je vrlo jednostavan

Elegantan seksepil postiže se jednostavnim trikom i izbjegavanjem dubokih izreza. Za postizanje sexy looka bit će dovoljna gola ramena, bez da cijeli look bude ocijenjen vulgarnim ili preodvažnim, a sve to je svojim posljednjim modnim outfitom potvrdila i glumica Dakota Johnson.

Asimetrični rukavi koji jedno rame ostavljaju otkrivenim nosili su se cijelog ljeta, a čini se kako će jesen prednost dati potpuno ogoljenim ramenima. Upravo se tim trikom koji jamči eleganciju i seksepil poslužila i glumica Dakota Johnson na Tribeca Film Festivalu na kojem predstavlja svoj novi film "The Friend".

U maslinasto-zelenoj kreaciji modne kuće Valentino, Dakota je uspjela nadmašiti čak i svoj look od dana ranije kada je odjenula crnu korzet-haljinu Christian Dior koju su krasili bogati slojevi tila.

TORONTO, ONTARIO - SEPTEMBER 06: Dakota Johnson attends
Getty Images
Dan ranije, na premijeri filma "The Friend" nosila je haljinu Christian Dior

Ovog puta, odmaknula se od princeza kroja i odjenula haljinu sa "spuštenim" ramenima čiji je gornji dio "začinio" bogati volan, dok je suknja lagano padala, stegnuta u pojasu s remenom iste nijanse kao i haljina. Iako često kod takvih kombinacija mislimo da nam obavezno treba modni dodatak oko vrata, 29.godišnja glumica nosila je samo minimalističke okrugle naušnice i dijamantni prsten.

TORONTO, ONTARIO - SEPTEMBER 07: Dakota Johnson attends Audi Canada Co-hosts The Artist For Peace And Justice Festival ( APJ ) Gala During The Toronto International Film Festival at Windsor Arms Hotel on September 07, 2019 in Toronto, Canada. (Photo by Brian de Rivera Simon/Getty Images for Audi Canada )
Getty Images for Audi Canada
U kreaciji Valentino

Kako bi dodatno naglasila gola ramena, kosu je podignula u razbarušenu punđu, s tek nekoliko pramenova koji su zaokružili lice. S obzirom da nam ni u hladnoj sezoni ne nedostaje svečanosti, pronašli smo pet haljina sa "spuštenim" ramenima koje će biti odličan odabir za svaku priliku na kojoj vam treba glam odjevni predmet.

Chi Chi London, Asos 570 kn

H&M, 520 kn

Asos, 450 kn

Vince Camuto Nordstrom, 1288 kn

Self-Portrait, Net-a-Porter 2670 kn

Linker
23. travanj 2024 16:49