Davor Matota
Što to nosi?

Spoj u koji se gledalo: Poznata manekenka na špici u haljini koji mnogi ne bi imali hrabrosti odjenuti

Helena Šopar Zadro voli se prošetati centrom Zagreba u neobičnim outfitima koji nikada ne prolaze nezapaženo. Tako je za kavu u gradu odabrala komad koji se može nositi i kao haljina, ali i kao topić.

Čim se ljeto pojavilo, zagrebačka špica odmah je postala 'užarena' i prepuna odličnih stajlinga zaljubljenica u modu. Jedna od njih je i Helena Šopar Zadro, manekenka i dizajnerica, koja se zagrebačkom špicom prošetala u neobičnoj haljini koju bi se malo tko usudio odjenuti za kavu u centru grada.

Spica / Zagreb 27.06.2020. / foto: Davor Matota / Helena Sopar
Davor Matota
Neobična haljina zapravo je dio kolekcije Heleninog brenda SOPAR.

Poglede prolaznika Helena nije mogla ne privlačiti, a razlog je i taj što je haljina 'zgužvanog' efekta zapravo dio kolekcije capsule kolekcije "Piece Of Hope" njezinog brenda SOPAR.

Spoj ljubičaste i žute uvijek je bio oku ugodan, a Helena je ovu haljinu kombinirala vrlo jednostavno - s tenisicama i crnom torbicom.

Kosa joj je bila raspuštena, tako je najviše voli nositi, a ispod nje su se nazirale bijele heklane naušnice koje su kao stvorene za ljetne outfite. Cijela kombinacija djelovala je mladenački, veselo i lako bi mogla proći i u drugom okruženju, primjerice morskom.

Inače, manekenka je nedavno iznenadila s nikada viđenim fotografijama sa svojeg vjenčanja s Vjekoslavom Zadrom 2018. Bračne su zavjete razmijenili na otoku Braču, a Helena je blistala bijeloj vjenčanici koja je na dekolteu i rukavima imala čipku, a dok je u donjem dijelu padala u bogatim slojevima materijala.

Svom suprugu poručila je najljepše riječi: "Kada sam te prije šest godina upoznala, oborio si me s nogu u sekundi. I dalje to radiš i iznova se zaljubljujem u tebe svaki dan".

Čitajte i:

Fotografkinja, model i stilist u jednom! Kampanja kao self portret Helene Šopar Zadro

Mamila poglede na špici: Baš ovako se sportske tenisice nose uz ljetnu haljinu

Lidija Lešić prošetala špicom u šik ljetnom stajlingu: Ne znamo što nam je bolje - hit cipele ili torbica

Iva Todorić na špici se pojavila u rijetko viđenom izdanju: Što je bolje, marama ili hit komad sezone?

Splitska špica vrvi od modno usklađenih parova: Glumica i njezin suprug pomeli svu konkurenciju

Matija Vuica uvijek ima 'as' u rukavu: Nitko nije ni slutio što se krije na njezinu sakou

Linker
20. travanj 2024 03:06