Boran Uglešić i Ana Gruica
 Josip Kevrić
Inspiracija s obale

Splićanke se opet ludo zabavljaju: Ana Gruica uz supruga, Anamarija Asanović u solo izlasku

Ako prođete po splitskoj špici, vidjet ćete da Splićanke imaju osebujan modni izričaj i uvijek se trude izgledati najbolje. Na jednom važnom događaju ponovno su bile u središtu pažnje zbog svojih odličnih outfita.

Poznato je da su Splićanke jedne od modno najosvještenijih žena, prate modne trendove i pomno odabiru što će odjenuti čak i za opuštenu kavu u gradu. Kada se radi o nekom važnom događaju, ništa ne prepuštaju slučaju pa vole uskočiti u najmodernije krpice. Tako je bilo i na premijeri nove komedije Vinka Brešana 'Koja je ovo država' u splitskom kinu Karaman, gdje su se pojavile neke od poznatih Splićanki.

Josip Kevrić
Ana Gruica

Najviše pozornosti ukrala je glumica Ana Gruica koja je stigla u društvu supruga, psihijatra Borana Uglešića, u veselom odijelu kariranog uzorka koji je istaknuo njezinu figuru, a kombinirala ga je na zlatne čizme i torbu u neutralnom tonu. Njezin outfit je zapravo multipraktičan - odličan je i za poslovne, ali i za ležerne i nešto svečanije prilike poput premijere filma.

Dizajnerica Anamarija Asanović obožava haljine pa nije ni čudo što je i za ovu prigodu odabrala jednu. Žarko-crvena haljina s otkrivenim ramenima odlično joj je stajala, a simpatični twist u outfitu bila je beretka u istoj nijansi. Crvena je omiljena blagdanska boja, zato nije preveliko iznenađenje što se i bivša misica Fani Čapalija pojavila u crvenkastoj nijansi haljine, ali nešto drukčijeg kroja. Igrala je na sigurno pa je haljinu začinila crnim cipelama i nude torbicom.

Linker
19. travanj 2024 17:43