Uršula Tolj napravila je zanimljiv kontrast komplementarnih boja - plave i žute.
 Davor Matota
Modni okršaj

Špica je oživjela: Njome su prošetale dvije poznate dame u hit komadu sezone, kojoj bolje stoji?

Jedan od omiljenih odjevnih predmeta proljetne i ljetne sezone svakako je traper haljina koju mnoge zaljubljenice u modu već naveliko nose. Među njima su i Uršula Tolj i Antea Kodžoman koje su u centru grada privlačile poglede svojim sjajnim lookovima.

Otkako se naš život vratio u 'normalu', živost se vratila na ulica pa tako i u zagrebački centar te je kava na špici ponovno postala highlight dana. Na špici se tako ponovno može vidjeti odličnih stajlinga, a naši fotografi su 'uhvatili' dvije dame u sličnom odjevnom predmetu kojeg mnoge trendseterice obožavaju nositi u proljetnim i ljetnim danima.

Riječ je o traper haljini - tako jednostavnom komadu koji odgovara svakoj prilici te uz prave modne dodatke može nositi cijelu kombinaciju.

Voditeljica Uršula Tolj svakako je iskakala iz mnoštva u svojoj veseloj kombinaciji kratke traper haljine s puf rukavima koji su još uvijek na vrhu poželjnih detalja, kako na haljinama, tako i na košuljama, jaknama ili majicama.

Spica / Zagreb 30.05.2020. / foto: Davor Matota / Ursula Tolj
Davor Matota
Uršula Tolj napravila je zanimljiv kontrast komplementarnih boja - plave i žute.

Haljina upečatljive plave boje istaknula je njezinu vitku liniju, a dodatno ju je začinila žutim cipelama na petu i torbicom. Vidi se da voditeljica pazi na detalje kad slaže outfite pa se pobrinula da se čak i naušnice uklope u cijelu priču - na njima se isticala slika starog 'fiće', automobila u kojeg smo se nekada ponosno vozili.

Traper haljini za šetnju špicom nije odoljela ni bivša misica Antea Kodžoman koja ju je nosila na nešto ležerniji način, uz tenisice i klasičnu Louis Vuitton torbu.

Spica / Zagreb 30.05.2020. / foto: Davor Matota / Antea Kodzoman
Davor Matota
Antea Kodžoman traper haljinu voli nositi na tenisice i mrežaste čarape.

Kako cijela kombinacija ne bi bila dosadna, dala joj je zanimljiv 'twist' u obliku mrežastih čarapa u neutralnoj boji koje su dovoljno nevidljive, a opet dovoljno intrigantne kada joj se približite.

Haljina na gumbiće s lažnim džepovima i malim prorezima na donjem dijelu bila je pun pogodak i definitivno je nosila čitav look.

Ako u ormaru nemate ovaj vječni komad, vrijeme je da ga nabavite jer je praktičan i cool, a u ponudi poznatih brendova ima mnogo različitih modela od kojih će vam se, vjerujemo, svidjeti barem jedan.

Čitajte i:

Traper haljine su se vratile: Znamo 10 cool načina kako ih nositi i 14 odličnih modela iz trgovina

Novi bračni par na političkoj sceni u prvom zajedničkom izlasku: Špicom prošetali kćerkicu Danicu

HTV-ova voditeljica bez straha nosi trenirku sa štiklama na špici

Linker
10. travanj 2024 23:26