AURORA ROSE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Njeno vrijeme

Šokirana titulom: Pokćerka potpredsjednice SAD-a proglašena modnom ikonom

Ugledni modni časopis uvrstio ju je u svoje izdanje posvećeno (novim) modnim ikonama, a mlada studentica i model još se uvijek saživljuje s tim statusom.

Ugledni modni časopis uvrstio ju je u svoje izdanje posvećeno (novim) modnim ikonama, a mlada studentica i model još se uvijek saživljuje s tim statusom.

Otkako se pojavila u javnosti na dan inauguracije, sve do danas, članica obitelji potpredsjednice SAD-a ne prestaje oduševljavati, zato ju je Harper‘s Bazaar uvrstio u svoje posebno izdanje posvećeno ikonama. Ella Emhoff, pokćerka američke potpredsjednice Kamale Harris i drugog gospodina Douga Emhoffa, još se uvijek saživljava sa svojim statusom ‘ikone‘.

Ella je proglašena ikonom, što znači da je mlada osoba koja ostavlja svoj trag u svijetu svojim idejama i umjetnošću. Ova 23-godišnjakinja svoj je novostečeni status prokomentirala za People, otkrila je da je iznenađena ovom časti te da ju jako ozbiljno shvaća.

image

Ella Emhoff na zabavi Harper‘s Bazaara

DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

"To je na šok na neki način. Ovo mi je nevjerojatna čast jer sam netko tko o sebi ne razmišlja na taj način, to je lijepo potvrđivanje. I tjera me da provjerim sebe i način na koji sebe doživljavam", kazala je Ella Emhoff.

Još uvijek joj "nije sjelo" da je upravo ona nekome modna inspiracija. "Ne shvaćam tu poziciju, ali je vrlo uzbudljivo i jako sam zahvalna. Ali iz nekog razloga, osjećam kao da se gledam izdaleka, to je vrlo zanimljivo iskustvo koje nikad neću zaboraviti. Uzbudljivo je, i kao da mi svakog dana sve više sjeda. Spor je to proces", objasnila je.

image

Ella još ne svhaća da je mnogim amodna inspriacija

QUOIN PICS/EVERETT/PROFIMEDIA

Harper‘s Bazaar predstavio ju je riječima: "Umjetnica, model i dizajnerica". Za sada bi htjela raditi s ljudima koji su joj inspirativni, a uz to nema neki specifični cilj u svojoj modnoj karijeri. Isto tako shvaća i modu - kao nešto nestalno i promjenjivo.

"Ono što mi se sada sviđa može biti potpuno različito od onog što će mi se sviđati iduće sezone. Jednostavno volim proces i putovanje. Već sam imala priliku nositi revije za brojne predivne dizajnere poput Miu Miu, Balenciaga, Proenza - a oni su već iznad moje liste", otkrila je.

image
ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Studentica je završne godine prestižne škole dizajna Parsons School of Design, gdje studira likovnu umjetnost s fokusom na odjeću i tekstil. Poslovno planovi također su "labavi i otvoreni", ona se trudi da ne vrši preveliki pritisak za budućnost te joj je izbjegavanje stresa prioritet.

Linker
26. travanj 2024 08:43