Profimedia, Face To Face A
savršen zimski spoj

Slavna ljepotica maherski kombinirala minicu i martensice

Samo pet mjeseci nakon što je rodila drugo dijete, Candice Swanepoel u studenom je nosila spektakularnu godišnju reviju glasovite kuće donjeg rublja Victoria's Secret. Da bez problema može uskočiti u što god poželi, pokazala je i prije nekoliko dana vraćajući s posla kući u New Yorku.

Nakon što je završila revija modne kuće Versace, kojom je prikazana kolekcija za Pre Fall 2019, a koju je i ona nosila, manekenka Candice Swanepoel (30) preodjenula se u svoju odjeću i obuću. Na izlazu iz njujorške građevine u kojoj se održao spektakl uhvatili su je paparazzi, a Candice je sve zadivila u odličnoj mini haljini Alexandera Wanga te robusnim gležnjačama koje vole trendseterice diljem svijeta, i poznate i manje poznate, s potpisom Dr. Martens.

Ona je ove jeseni izabrala model Jadon 8 Eye u nepogrešivoj crnoj boji, a mogu se kupiti po gotovo svim specijaliziranim dućanima s obućom diljem svijeta. Cijena im je oko 1100 kuna.

Predivna anđelica Victoria's Secreta svoju je liniju dotjerala do savršenstva gotovo trenutačno - ovako izgleda samo pet i pol mjeseci nakon što je rodila svoje drugo dijete, koje odgaja u braku s manekenom Hermannom Nicolijem.

Candice Swanepoel attending the Versace Pre-Fall 2019 Runway Show at the American Stock Exchange in the Financial District on December 02, 2018 in New York City., Image: 400139454, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A
Profimedia, Face To Face A

Promo Dr. Martens

Candice Swanepoel attending the Versace Pre-Fall 2019 Runway Show at the American Stock Exchange in the Financial District on December 02, 2018 in New York City., Image: 400138233, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A
Profimedia, Face To Face A

Linker
25. travanj 2024 09:33