Reformation
Inspiracija sedamdesetima

Sjećate se sestara Haim? Upravo su nam otkrile fantastičnu novogodišnju kolekciju

Kalifornijske sestre Este, Danielle i Alana poznajemo kao talentirani glazbeni trio Haim, a u Hrvatskoj smo ih imali prilike čuti na Hvaru u sklopu FOR festivala prije nešto više od dvije godine. Tada su iza sebe imale hvaljeni debitantski album "Days Are Gone" i medijsku podršku kao jedan od najzanimljivijih mladih ženskih pop sastava.

Nakon što su se hitovi poput "If I Could Change Your Mind", "Don't Save Me" i "Forever" izvrtili diljem svjetskih radio postaja i zauzeli ključna mjesta na glazbenim ljestvicama, sestre Haim objavile su vijest kako rade na drugom albumu. Ranije ove godine pustile su najavu novog materijala i najavile turneju, a u međuvremenu blisko surađuju s poznatim modnim brendovima, iznimno popularnim američkom tržištu.

Posljednja takva suradnja objavljena je s američkim brendom Reformation, a prije nekoliko dana lansirana je mini-kolekcija odličnih novogodišnjih komada. Kolekcijom dominiraju sedamdesete te vječno aktualne siluete dugih svilenih haljina, puno V-izreza, mini haljinica i aktualni baršun. Ikone Studija 54, Bianca Jagger i Diana Ross, bi vjerojatno odabrale nešto za svoj ormar, a dobra vijest je što Reformation dostavlja u Hrvatsku, tako da možete i vi.

Reformation

Pogledajte odličnu novogodišnju kolekciju i inspirirajte se, a za sve ostale detalje posjetite TheReformation.com!

Linker
16. travanj 2024 15:15